Tek attginiz test pik olmuş o gun ve ertesi gün birlikte olmanız gerekiyordu . Yani test bugün yapıldıysa bu akşam ve yarın birlikte olun.siliklesince test çatladı demek oluyor ve ilişki gerekiyor.ondan sonra test yapmayı bırakın.
yorumumu sana yazdım canım konu içinde konu olmuş yanlış kişiye gitmesin yorum B birhaberbekleyen
adet gününe kaç gün var canm11. 12. 13. 14. 15. Değerlendirdik ama bugün 23. Gün yine koyu çıktı acaba ikinci kez yumurtlama mı oluyor yoksa gebelik ihtimali var mı
adet gününe kaç gün var canm
gebelikten dolayı olabilir koyu çizgi. 4-5 gün sonra kan testi verirsen hamilelik var mı kesin sonucu öğrenirsin.Şu anda 6 gün var
2ve 3 ocakta pik oldu 4 ocakta silikleşti çatlama oldu 19 ocakta beklenen regl yani çatlamadan tam 14 gün sonra ya denk geliyor 19 u
gebelikten dolayı olabilir koyu çizgi. 4-5 gün sonra kan testi verirsen hamilelik var mı kesin sonucu öğrenirsin.
bende ovulasyon testi takibiyle hamile kaldım.İnşallah sende pozitif haberini alırsın canım : )İnşAllah ondan dolayıdır ne olur dualarını eksik etme
bende ovulasyon testi takibiyle hamile kaldım.İnşallah sende pozitif haberini alırsın canım : )
Canımm bugünde test yaptım dünden de koyu çıktı bir bakar mısın bugün 24.gün regle 5 gün var sence ne anlama geliyor ya . Testleri ekliyorumbende ovulasyon testi takibiyle hamile kaldım.İnşallah sende pozitif haberini alırsın canım : )
gebelik var canım bu kadar uzun süre yumurtlama sürmez : )Canımm bugünde test yaptım dünden de koyu çıktı bir bakar mısın bugün 24.gün regle 5 gün var sence ne anlama geliyor ya . Testleri ekliyorum
Canımm ben az önce gebelik testi yaptımgebelik var canım bu kadar uzun süre yumurtlama sürmez : )
tebrikler hayırlı olsunnn : ))Canımm ben az önce gebelik testi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?