Gebeliğe Hazırlık Ovu test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

melek3862

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2021
389
161
18
31
Ovulasyon testime bakarmısınız bi pik mi yoksa ona yakınmı dün vücüdum aşırı sıcaktı ve akıntım oldu kasıklarım agrıyordu hafiften

Eklentiler

• 284E306E-3853-44CD-ADE1-DC6B68F453EA.webp
    284E306E-3853-44CD-ADE1-DC6B68F453EA.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 44
Ovulasyon testime bakarmısınız bi pik mi yoksa ona yakınmı dün vücüdum aşırı sıcaktı ve akıntım oldu kasıklarım agrıyordu hafiften
Pik olmamış yakınlaşmis silik olan diğeriyle aynı veya daha fazla koyu kırmızı olmalı o zaman pik diyebiliriz

Canım malesef pik değil t çizgisinin de c çizgisi kadar koyu olmasi lazım devam et canım test yapmaya
Aslında tuhaf bişe oldu ayın 19 nda yapmıştım T çizgisi koyu çıkmıştı aradan 1 hafta geçti suan ikinci kezmi yumurtalama oluyo acaba ya çok tuhaf bi doktora gitsem iyi olacak

Aslında bu dediğiniz testi 19 nda gördüm aradan 1 hafta geçti acaba bidahamı yumurtluyom ben ya
Canım panik yapma aciklayayim pik görmüşsün ayın 19 unda bitmiş bu attığın foto pik değil böyle hormon dalgalanmaları oluyor doktorluk bir şey de yok yani ikinci bir yumurtlama yok sakin ol canım benim 🥰

Canım panik yapma aciklayayim pik görmüşsün ayın 19 unda bitmiş bu attığın foto pik değil böyle hormon dalgalanmaları oluyor doktorluk bir şey de yok yani ikinci bir yumurtlama yok sakin ol canım benim 🥰
Ben de diyorum ki eşime doktor kontrolü altında yumurtlamamı izleyelim var mı yok mu böyle testlerle bişe anlamıyorum 😭

Back
X