Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik olmamış yakınlaşmis silik olan diğeriyle aynı veya daha fazla koyu kırmızı olmalı o zaman pik diyebilirizOvulasyon testime bakarmısınız bi pik mi yoksa ona yakınmı dün vücüdum aşırı sıcaktı ve akıntım oldu kasıklarım agrıyordu hafiften
Canım malesef pik değil t çizgisinin de c çizgisi kadar koyu olmasi lazım devam et canım test yapmayaOvulasyon testime bakarmısınız bi pik mi yoksa ona yakınmı dün vücüdum aşırı sıcaktı ve akıntım oldu kasıklarım agrıyordu hafiften
Dün değerlendirdimEvet pik olmuşdeğerlendir bugünü ve sonraki 2günü
Aslında tuhaf bişe oldu ayın 19 nda yapmıştım T çizgisi koyu çıkmıştı aradan 1 hafta geçti suan ikinci kezmi yumurtalama oluyo acaba ya çok tuhaf bi doktora gitsem iyi olacakCanım malesef pik değil t çizgisinin de c çizgisi kadar koyu olmasi lazım devam et canım test yapmaya
Aslında bu dediğiniz testi 19 nda gördüm aradan 1 hafta geçti acaba bidahamı yumurtluyom ben yaPik olmamış yakınlaşmis silik olan diğeriyle aynı veya daha fazla koyu kırmızı olmalı o zaman pik diyebiliriz
Ay pardon ben C yi T sanmışım dikkat etmemişim kusura bakmayın. Arkadaşlar yazınca fark ettim.Yok yok pik değil. LH vüvutta herzaman olur yumurtalama olsada vücut üretir hep az düzeyde olsada. Ya da ikincikez de yumurtalıcaksınız oda ihtimalDün değerlendirdim
Canım panik yapma aciklayayim pik görmüşsün ayın 19 unda bitmiş bu attığın foto pik değil böyle hormon dalgalanmaları oluyor doktorluk bir şey de yok yani ikinci bir yumurtlama yok sakin ol canım benimAslında bu dediğiniz testi 19 nda gördüm aradan 1 hafta geçti acaba bidahamı yumurtluyom ben ya
Ben de diyorum ki eşime doktor kontrolü altında yumurtlamamı izleyelim var mı yok mu böyle testlerle bişe anlamıyorumCanım panik yapma aciklayayim pik görmüşsün ayın 19 unda bitmiş bu attığın foto pik değil böyle hormon dalgalanmaları oluyor doktorluk bir şey de yok yani ikinci bir yumurtlama yok sakin ol canım benim![]()
Regl günü hiç olmasınSen pik ve çatlama günlerini degerlendirdi isen bekle regl gününü
Canım sen bana at test yapınca ben sana yardımcı olurumBen de diyorum ki eşime doktor kontrolü altında yumurtlamamı izleyelim var mı yok mu böyle testlerle bişe anlamıyorum![]()
AminnRegl günü hiç olmasın![]()
Ben çok sitres yaptım bugün aşırı isdesemde olmazCanım sen bana at test yapınca ben sana yardımcı olurum
Ben çok sitres yaptım bugün. Aşırı derecede hemde
Kısmet canım zamanı varBen çok sitres yaptım bugün. Aşırı derecede hemdeolmaz artık diye düşünüyorum adet olurum heralde
Pike epey uzak henüzOvulasyon testime bakarmısınız bi pik mi yoksa ona yakınmı dün vücüdum aşırı sıcaktı ve akıntım oldu kasıklarım agrıyordu hafiften