Gebeliğe Hazırlık Ovulaayon testi yaptim. Tecrubelerinizi merak ediyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

acilservis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
66
23
88
Merhaba arkadaslar. 2 aydir 15 er gun gecikmeli adet oluyorum. Ve 2 aydirda korunmuyoruz bebek dusunuyoruz.

Bende buay ovulasyon testi aldim gecen hafta hep negatifti. Dun testim bittigi icin yapamadim ama iliski oldu.

Bugun test pozitf cikti. Dunde pozitifmiydi 2 gun ust uste pozitif cikarmi bilmiyorum.

dun Bugun ve yarini degerlendirmek mi gerekir yoksa gun asiri iliski dahami saglikli olur kararsiz kaldim.

Ayrica normalde su icmem dunden beri yaklasik 1 bucuk lt su ictim acaba o testi etkilemismidir testten 2 saat once su icmeyi biraktim.

Tecrubelerinizi merak ediyorum saygilar.

Testin resmini atarsan daha iyi olur canim yorum yapmamiz icin ama spermler 2 gun yasiyor bazen 3 gun yumurtada pozitifi gordukten 36 saat icinde catliyor 3 gun sansin oluyor dun bugun yarin gibi dusun.

Merhaba arkadaslar. 2 aydir 15 er gun gecikmeli adet oluyorum. Ve 2 aydirda korunmuyoruz bebek dusunuyoruz.

Bende buay ovulasyon testi aldim gecen hafta hep negatifti. Dun testim bittigi icin yapamadim ama iliski oldu.

Bugun test pozitf cikti. Dunde pozitifmiydi 2 gun ust uste pozitif cikarmi bilmiyorum.

dun Bugun ve yarini degerlendirmek mi gerekir yoksa gun asiri iliski dahami saglikli olur kararsiz kaldim.

Ayrica normalde su icmem dunden beri yaklasik 1 bucuk lt su ictim acaba o testi etkilemismidir testten 2 saat once su icmeyi biraktim.

Tecrubelerinizi merak ediyorum saygilar.
2 gün pozitif olabilir. Bende de öyle oluyordu. Başka olan arkadaşlarda var. Genelde gün aşırı öneriyorlar ama bekleyen sperm yavaşlıyor. O yüzden hızı düşük olanlara her gün ilişki önerir doktorlar bize de öyle önermişlerdi. Yumurtlama gününe kadar gün aşırı devam edin yumurtlama günlerinde 2-3 gün üst üste değerlendirin. Garanti olsun.
Su içmek etkiler ovülasyon testini ama negatif yönde etkiler. Yani daha koyu çıkması gerekirken silik çıkabilir. O yüzden 3-4 saat öncesinden sıvı alımını yavaşlatın derler.

2 gün pozitif olabilir. Bende de öyle oluyordu. Başka olan arkadaşlarda var. Genelde gün aşırı öneriyorlar ama bekleyen sperm yavaşlıyor. O yüzden hızı düşük olanlara her gün ilişki önerir doktorlar bize de öyle önermişlerdi. Yumurtlama gününe kadar gün aşırı devam edin yumurtlama günlerinde 2-3 gün üst üste değerlendirin. Garanti olsun.
Su içmek etkiler ovülasyon testini ama negatif yönde etkiler. Yani daha koyu çıkması gerekirken silip çıkabilir. O yüzden 3-4 saat öncesinden sıvı alımını yavaşlatın derler.

Cok tesekurleer bende su icince olmasi gerekenden daha koyu cikip beni yaniltirmi diye dusunmustum. Oysa tam tersiymis demek.

Arkadaslar benim ovulasyon testime gore yumurtlama gunum net olarak bugun.. ama 2 gun once ben de o yumurta aki kivamli sunen akinti oldu..simdi yumurtlama gunum 2 gun once miydi yoksa bugun mu..acil cevap lutfen

Back
X