Kızlar bir bakarmisinız ovülasyon testlerine tarihleri yazıyor üstünde bugün tekrar bir yapayım dedım övu sizce tekrar ı yumurtam gelişmeye başladı
[/QUOTE
Acikcasi pek anlayamadim ama bir sayfa onerebilirim o hanim biraz gecte olsa aciklama yapar ebru ceylan inst te bir gebenin gunlugu sayfasi var ordan erisebilirsin
3-4 ü değerlendirmek gerekirdi sanırım ,
Birde kaset testlerden pek anlaşılmıyor ben innovita marka kullandım İnan başkasına danışmaya gerek bile duymadım o kadar hassas ve netti
Canım 3 ünde pik olmuş sonra çatlamış bence bu testler zaman geçince soluklaşıyor kendim yaptığımdan biliyorum yumurtlama olmuş yani merak etme umarım değerlendirmişsindir
Birde kaset testlerden pek anlaşılmıyor ben innovita marka kullandım İnan başkasına danışmaya gerek bile duymadım o kadar hassas ve netti
Canım 3 ünde pik olmuş sonra çatlamış bence bu testler zaman geçince soluklaşıyor kendim yaptığımdan biliyorum yumurtlama olmuş yani merak etme umarım değerlendirmişsindir