Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bir bakarmisinız ovülasyon testlerine tarihleri yazıyor üstünde bugün tekrar bir yapayım dedım övu sizce tekrar ı yumurtam gelişmeye başladı
[/QUOTE
Acikcasi pek anlayamadim ama bir sayfa onerebilirim o hanim biraz gecte olsa aciklama yapar ebru ceylan inst te bir gebenin gunlugu sayfasi var ordan erisebilirsin
Kızlar bir bakarmisinız ovülasyon testlerine tarihleri yazıyor üstünde bugün tekrar bir yapayım dedım övu sizce tekrar ı yumurtam gelişmeye başladı![]()
Bende o sayfadan almayı düşünüyorum da fiyatı ne kadar ovulasyon testininSordum ebru ceylan daha olmamis dedı ama benım adetim çok düzenlidir 28 gunde bir olurum cok sasirdim şu an
3-4 ü değerlendirmek gerekirdi sanırım ,Kızlar bir bakarmisinız ovülasyon testlerine tarihleri yazıyor üstünde bugün tekrar bir yapayım dedım övu sizce tekrar ı yumurtam gelişmeye başladı![]()
Kuzum ben oradan almadım hepsiburadan aldım çok uyguna gelıyorBende o sayfadan almayı düşünüyorum da fiyatı ne kadar ovulasyon testinin
Demi cnm ya bencede oyle3-4 ü değerlendirmek gerekirdi sanırım ,
Birde kaset testlerden pek anlaşılmıyor ben innovita marka kullandım İnan başkasına danışmaya gerek bile duymadım o kadar hassas ve netti
Hadi ya bilmiyordum cnm evet değerlendirdim ay inş bu sefer olmuştur ya3-4 ü değerlendirmek gerekirdi sanırım ,
Birde kaset testlerden pek anlaşılmıyor ben innovita marka kullandım İnan başkasına danışmaya gerek bile duymadım o kadar hassas ve netti
Bence de oyle demi cnm valla içeme su serptiniz yoksa düzenli benım adetim şaşırdım bir an değerlendirdim artık kısmetCanım 3 ünde pik olmuş sonra çatlamış bence bu testler zaman geçince soluklaşıyor kendim yaptığımdan biliyorum yumurtlama olmuş yani merak etme umarım değerlendirmişsindir
LaboBence de oyle demi cnm valla içeme su serptiniz yoksa düzenli benım adetim şaşırdım bir an değerlendirdim artık kısmet![]()
Labouquik testi değil mi canımBence de oyle demi cnm valla içeme su serptiniz yoksa düzenli benım adetim şaşırdım bir an değerlendirdim artık kısmet![]()
Evet cnm o testtenLabo
Labouquik testi değil mi canım