Ovulasyan testime bakarmisiniz

Emci

☆ Kûn Fe Yekûn ''Ol der ve Olur ☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
274
123
53
Selam kızlar bugün ovulasyon testini ilk defa yaptım sonuç böyle çıktı. Bu sekilde ne anlama geldiğini bana soylermisiniz ben anlayamadım
20160429_091401-480x853.webp

reglinin başlangıcından itibaren kaçıncı gün bugün?
regl döngün kaç gün?
bunlar önemli yumurtlama gününü belirlemede..
bu test henüz yumurtlamana vakit olduğunu gösteriyor , T çizgisi C çizgisi ile aynı koyulukta olur yumurtlama günlerinde.

regl döngün kaç gün?
bu test henüz yumurtlamana vakit olduğunu gösteriyor , T çizgisi C çizgisi ile aynı koyulukta olur yumurtlama günlerinde.
Bugün 14. Gun canım. Adetim de 30 ile 32 gün Arası değişiyor

bugün ilk başladım demişsin 14. güne ve regl döngüne göre daha koyu olmalıydı normal şartlarda ama sanırım geç yumurtlayacaksın eğer geçmediyse yumurtlaman.. koyulaşana kadar yapmaya devam et. sabahları 2. idrarla öncesinde 2 saat sıvı tüketmeden.. koyulaşmaya yakın akşamlarıda yap saat 18:00-19:00 gibi yine öncesinde 2 saat sıvı tüketmeden.

bugün ilk başladım demişsin 14. güne ve regl döngüne göre daha koyu olmalıydı normal şartlarda ama sanırım geç yumurtlayacaksın eğer geçmediyse yumurtlaman.. koyulaşana kadar yapmaya devam et. sabahları 2. idrarla öncesinde 2 saat sıvı tüketmeden.. koyulaşmaya yakın akşamlarıda yap saat 18:00-19:00 gibi yine öncesinde 2 saat sıvı tüketmeden.
Aynen kuzum bugün 14. Günüm. Testi yeni aldim oyusden adet bitimi sonrası baslayamadim. Belkide dediğin gibi geçmişte olabilir canım :) ama ben yinede tedbiri elden birakmayip testi yapmaya devam edim :) hı buarada kuzum ben sabah kalkar kalkmaz ilk idrarim la yaptım bu sonucu etkilemez dimi

testin prospektüsünde de yazar SABAH İLK İDRAR İLE YAPMAYINIZ! diye.. gece boyunca bekleyen idrar yanıltıcı olabilir.. o sebeple ilk idrarı boşaltıp 2 saat sıvı almadan tazelenen yeni idrarla yapmak daha belirleyici..

testin prospektüsünde de yazar SABAH İLK İDRAR İLE YAPMAYINIZ! diye.. gece boyunca bekleyen idrar yanıltıcı olabilir.. o sebeple ilk idrarı boşaltıp 2 saat sıvı almadan tazelenen yeni idrarla yapmak daha belirleyici..
Tmm ben en iyisi aksama doğru yeniden yapim çok teşekkür ederim :KK66:

regl döngün kaç gün?
.. slm kızlar . Dun bu ovulasyon testletınden aldım. Bugun adetımın 2. Gunu by gun baslıyorum degılmı bu testı yapmaya bırde benım adetım cok duzenlı degıl 2.3. Gun sapabılıyor bunun sakıncası olurmu. Ve hangı saatlerde yapuyorsunuz

Back
X