Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 gün oldu canım biteliAdetin biteli kaç gün oldu belki gec yumurtluyorsundur
Merhaba ben yeni üye oldum adetime daha 6 gün var bugün test yaptım ikinci çizgi varla yok arasında var ama sanki adet olacakmiskm gibi kasiklarima ağrı gerilme var sis gibi sol gogusum çok agriyor ve açıyor sizce kan testi yaptırsam mi
Ya kızlar kaç gündür testi yapıyorum ama hep negatif negatif sinirlerim bozuldu artıkniye böyle oluyor çok üzülüyorum
artık yumurtalarimin catlamadigini düşünmeye başlıyorum
![]()
![]()
![]()
adet döngün kac gün 30 veya 30 üzeri ise 15 ci günden sonra yakalarsın devam et bakalımYa kızlar kaç gündür testi yapıyorum ama hep negatif negatif sinirlerim bozuldu artıkniye böyle oluyor çok üzülüyorum
![]()
![]()
![]()
cnm birlikteliğin üzerinden 12 gün gecince cıkıyor silikte olsa bile hamilelik vardır cnm inşallah vardır hayırlı olsunMerhaba ben yeni üye oldum adetime daha 6 gün var bugün test yaptım ikinci çizgi varla yok arasında var ama sanki adet olacakmiskm gibi kasiklarima ağrı gerilme var sis gibi sol gogusum çok agriyor ve açıyor sizce kan testi yaptırsam mi
Adetin düzenli midir15 gün oldu canım biteli
Bilmiyorum kuzum ya normalde ay sonuna doğru adet oluyorum yani var daha. Hatta 2 gündür akıntım var kasiklarimda ara ara batmalar oluyor. Yumurtlama günü diye düşünüp test yapıyorum negatifEmci canım belki erken yumurtlamışsındır.. bence adeti bekle sonrasında yaparsın.. yani 20. günü falan oluyor adetinin neredeyse regl günün geliyor..
Bilmiyorum kuzum ya normalde ay sonuna doğru adet oluyorum yani var daha. Hatta 2 gündür akıntım var kasiklarimda ara ara batmalar oluyor. Yumurtlama günü diye düşünüp test yapıyorum negatif![]()
Bugün yapim kuzum hepsinin resmini çekip atarım. Buarada su dışında derken canım su içebilirmiyimbugün yaptığın testini ekler misin ? ama 2 saat sıvı almadan yani kahve çay vs. de dahil su dışında..akıntın olması yumurtlamaya yakın olduğunu yumurtanın büyümeye başladığını gösterir aslında![]()
Bugün yapim kuzum hepsinin resmini çekip atarım. Buarada su dışında derken canım su içebilirmiyim
:) tmm kuzum 12 de resmi yuklicem burayahayır içme :) LH hormonunun idrarda birikmesi için sıvı almaman lazım.. yani su değil kahve falan içme diye dedim :) su içmedim ama kahve içtim gibi olmasın diye1 yudum alırsın çok susuzluk çekersen
12 de yap bakalım testi
Yok canım ilk idrarla yapmıyorum. Zaten bugün 19. Günüm dün yaptığım testte negatif çıktı birazdan test yine yapacam. İnşallah senin dediğin gibidir kuzum bu 1-2 günde belli olur çünki akintim falan olmaya başladıben ovu testiyle hamile kaldım.sabah ilk idrarla yapmıyorsundur muhtememlen.ilk idrar negatif çıkarır her zaman ovu testinde.bir de kimisinin yumurtlaması 22. gün falan oluyor.benim 20. gün gibi olmuştu.
Yok canım bilmiyorumNormalde ne zaman yumurtladigini biliyormusun mesela ben 9-10...
Belki gec yumurtluyrsundur
Ovulasyon testlerinin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum benim de hep pozitif çıkardi. Elli tane yumurta yok ya içimde her gün biri çatlasın.doktor kontrolünde baksana. Öyle daha kolay oluyo.yumurtan büyüdüğünde yumurta çatlatma iğnesi yaparsın hamile kalma şansıni da yükseltmiş olursun. Ben öyle hamile kaldim[/QUOTE]Emci , post: 46339699, member: 751859"]hep negatif negatif sinirlerim bozuldu artık
niye böyle oluyor çok üzülüyorum