Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiç kullanmadım hep kendim tahmin ettimArkadaşlar merhaba buralarda yeniyim ovulasyon testleri hakkında ki Bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız ve sizin kullandığınız markalar nelerdir. Bir de bu ovulasyon Testleri gebelik testleriyle aynı şey mi? Nasıl kullanılır?
cizft cizgi cikiosa ovulasyon donemindesin silik cikiosa gunun yaklasio yada bitiyor demek.bir kac gubya o donemlerim bir gunde yumurtan çatlıyor o sekilde.gebekik testi ile aynı ama gebe oldgunu ogrenemezsn ama.yazanlsr olmus bn oyle ogrendim diede gebe old. ogrenmek icin gebelik testi yap sen.hamile kalmak istiosanda ovulasyon testi yapip iliski icin hazirlanabikirsin.Arkadaşlar merhaba buralarda yeniyim ovulasyon testleri hakkında ki Bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız ve sizin kullandığınız markalar nelerdir. Bir de bu ovulasyon Testleri gebelik testleriyle aynı şey mi? Nasıl kullanılır?
Koyu
Teşekkür ederim hangi siteden almıştınız testleriCanım ovulasyon testleri gebelik testine göre biraz pahalı adetinin 5.inci gününden sonra takip et hergun aynı saatte ve 2 saat önce sıvı alımını bırak önce silik çıkacak yumurtlama günün de ikinci çizgi daha kötü cikiyo ve ertesi gün yumurtan catladiginda ikinci çizgi hiç gözükmez bu iki günü ve bir sonraki günü degerlendir çatlamadan sonra devam etmene gerekyok teste bat gününde yada 1 2 gün sonra gebelik testi yap ben lambogick kullandım gayet menmun kaldım ve sonucu bekliyorum ezcaneden değilde netten getirdirsen daha uygun olur ben gitti gidiyor dan 20 ovulasyon testi 4 gebelik testini 33 tl ye almıştım 15 gün önce
Çok teşekkür ederimcizft cizgi cikiosa ovulasyon donemindesin silik cikiosa gunun yaklasio yada bitiyor demek.bir kac gubya o donemlerim bir gunde yumurtan çatlıyor o sekilde.gebekik testi ile aynı ama gebe oldgunu ogrenemezsn ama.yazanlsr olmus bn oyle ogrendim diede gebe old. ogrenmek icin gebelik testi yap sen.hamile kalmak istiosanda ovulasyon testi yapip iliski icin hazirlanabikirsin.
Gitti gidiyor canımTeşekkür ederim hangi siteden almıştınız testleri