Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir iki güne pik olur.t c den daha koyu olması gerekiyor aynen böyle..Gün sırasına göre dizdim ilk günden son gune
Of olmuyor bende ya olmuyorBir iki güne pik olur.t c den daha koyu olması gerekiyor aynen böyle..
Pik değil, sabırla devam edinaz kalmış gibi duruyor ama belli de olmaz
Olmuyor bende galiba ya pcostanPik değil, sabırla devam edinaz kalmış gibi duruyor ama belli de olmaz
Olmuyor bende galiba ya pcostandeli gibi yumurtalıklarim ağrıyor
![]()
Olmuyor bende galiba ya pcostandeli gibi yumurtalıklarim ağrıyor
![]()
Innovita trendyoldanKızlar testlerin markası nedir ?
Eve gidince dikkatlice okuyacağım işteyim duan çok sağ olunYumurtlamanız olduktan sonra aklınızda olsun yazdıklarım
Benim de geçen ay hiç pik olmadı hatta çatlama bile olmadı sanırım çok karın ağrısı vs oldu. Bazen olur öyle cnmOf olmuyor bende ya olmuyor
Adet oldunuz mu pekiBenim de geçen ay hiç pik olmadı hatta çatlama bile olmadı sanırım çok karın ağrısı vs oldu. Bazen olur öyle cnm
Yumurtlama olmuş ama kalitesi iyi değil galiba ki pik olmamış bazen tam pik olmadan çatliyo yumurta benim de oldu geçen 2 ay boyunca böyle. Belki de testin hassasiyeti böyledirTestim siliklesmeye başladı bu ay yumurtlama olmadı mı bende şimdi sırayla son 4 günüm
Eki Görüntüle 3400103
Gebelik olmaz mı yaniYumurtlama olmuş ama kalitesi iyi değil galiba ki pik olmamış bazen tam pik olmadan çatliyo yumurta benim de oldu geçen 2 ay boyunca böyle. Belki de testin hassasiyeti böyledir
Olup olmayagini bilemem Allah in işi bundan sonra cnm. Hayırlısı olsun. Benim de böyleydi birkaç ay gebelik oluşmadı inşallah senin olur cnm.Gebelik olmaz mı yanirenk tonu t çizgisiyle aynı 2 gün boyunca gerçekte sonra soluklasiyor. Bu ay da neler yedim içtim umutluydum
Insallah kuzucummmOlup olmayagini bilemem Allah in işi bundan sonra cnm. Hayırlısı olsun. Benim de böyleydi birkaç ay gebelik oluşmadı inşallah senin olur cnm.