Ovulasyon çift çizgi gibi. Yardım edinn

Allah razı olsun senden arkadasım iyiki varsın cok tesekkür ederim inşallah seninde kalbinde ne muradın dileğin varsa Rabbim onu sana verir
Amin canım allah hepimizden razı olsun rabbim herkesin kalbine göre versin seninde en kısa zamanda bebek beklediğin haberini alırım inş isteyenlere versin rabbim bende 2 tane var cok şükürr daha düşünmüyorum :)

Allah razı olsun canım benim Rabbim ibşallah isteyen herkese verir. Ama bence denemeye devam et asıl benim umudum kalmadı senin yumurtlaman henüz olusmamıssa umudun daha var demektir sen Allaha sığın inşallah kıyamazda verir yavrunu arkadasım öpüyorum :) :*
Ah canım benim ne güzel konuşuyorsun Allah’ım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah 🙏🏻 Vardır elbet bizim içinde hayırlı bir zaman beklemekten başka çaremiz yok sende umudunu kaybetme er ya da geç olucaktır 😘❤️

Amin canım allah hepimizden razı olsun rabbim herkesin kalbine göre versin seninde en kısa zamanda bebek beklediğin haberini alırım inş isteyenlere versin rabbim bende 2 tane var cok şükürr daha düşünmüyorum :)
Allah razı olsun canım benim evlatların cok hayırlı olurlar ınsallah Allah bagıslasun inşallah :*

Ah canım benim ne güzel konuşuyorsun Allah’ım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah 🙏🏻 Vardır elbet bizim içinde hayırlı bir zaman beklemekten başka çaremiz yok sende umudunu kaybetme er ya da geç olucaktır 😘❤️
Aynen öyle canım benim :) :*

Back
X