Ovulasyon çift çizgi

mezrabur

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
175
26
13

Hanımlar ovülasyon testi yaptığım gibi iki çizgi cikti ama daha 10 günden önce fazladır tekrar etmiştim o zamanda çift çizgi görmüştüm adeten sonra akintilarim devam etmişti af buyururak söylüyorum şuanda şüphe ile yaptım direk cift çizgi gördüm ayda 2 defa yumurtlama olurmu ki..

ikinci cizgide birinci cizgi gibi belirgin oldugu gun yumurtlama günüdür. suan henüz pik olmamıs

ikinci cizgide birinci cizgi gibi belirgin oldugu gun yumurtlama günüdür. suan henüz pik olmamıs

Testin suanki hali ama takıldığım yer acaba iki defa yumurtlama olurmu bu test güven olurmu bide çok düzensiz olmuşum kurtajdan sonra, 3 kere ovülasyon ayrı ayrı ama hiç umamdidigim anda yumurtlama gördüm yada 2 defa

2 kere yumurtlama görenlerin konularını okumuştum burda. bence laboquick kullanın marka olarak en güvenilir o. yüklediginiz resimde pik olmamış iki çizgide aynı derecede olması gerekiyor

Eklentiler

• IMG_1537.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 3
2 kere yumurtlama görenlerin konularını okumuştum burda. bence laboquick kullanın marka olarak en güvenilir o. yüklediginiz resimde pik olmamış iki çizgide aynı derecede olması gerekiyor
Evet o markayı bende duydum elimdekkiler bitsin gebelik olumasa alacam diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…