Ovulasyon cizgisi ovulasyon oldugunumu gosteriyor ACILLL YARDIM

Estetisyen1981

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2016
117
38
48
44
Sizce bu iki cizgu ovulasyonumu gosteriyor esimle dun birlikde olduk sizce ovulasyon olmusmu yoksa ovulasyona daha zaman varmi bir yardim edin lutfen bana ve rekleri bole olmasi gerekir

Eklentiler

• 1482656790116.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 79
Alalh razi olsun esimle dun birlikde olduk bu gun bira once yunurta aki gibi sefaf akinti geldi sizce yunurtlamami yarin birlikde olsak sikinti okulur mu yoksa dun aksamda birlikde olduk olurmu gebelik lutfen cvp verin delircem artik

Canım spermin 3 ila 5 gün Arası canlı kalabilme şansı var yumurtaninsa 24 saat yani yumurtalmadan bir gün önce ve bir gün sonra girdiğin ilişkide yumurtan gelişip catliyorsa eşinin Sperm sayısı kalitesi ve ilerleme hızında bir Problem yoksa tutma ihtimali yüksek morelini bozma ben kullandım ovulasyon testi bende tutmadı ovulasyon testi olmadanda tutmadı ovulasyon testiyle burda cok hamile kalan var rabbim hayırlısını versin kendini çok strese sokma çok düşünme çok üstüne düşüncede olmuyor akışına bırak rabbim hayrlisjni verir güzl haberlerini alırız inşallah

Yok canım daha çatlamamış akıntın geldiyse catlicak yada çatliyordur bide testin siliklesmesi çatlamış anlamina geliyor zaten içinde çıkan kağıtta yazıyor bi oku istersen sen degerlendir elinden geldikçe

Simdi yaptim.test sabah netti simdi siliklemseye basladi ama ardan 8 saat gecemdi bes saat gecdi acilmyardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…