- 15 Mart 2021
- 557
- 352
- 33
- Konu Sahibi Yldzyldzay
-
O bende de oldu beyaz akıntı ama onun herkes icin farklı yani yumurtlama dönemi de olabilir olmayabilirde.Merhaba kızlar benim bi sorum olucak 27-28 günde düzenli 5gün adet görüyorum ama beyaz şeffaf uzayan akıntım olmuyor adetim bittikten 2 gün sonra süt renginde beyaz kremsi akınti oluyor sadece az miktarda sizce yurtlamıyor muyum ?
Hmmm anladım bende anlamadim burda herkes seffaf akıntı diyor ama bende bu bahsettiğim akıntı oluyor sadece peki test bu akıntı zamanlarında ne gösteriyor merqk ettimdeO bende de oldu beyaz akıntı ama onun herkes icin farklı yani yumurtlama dönemi de olabilir olmayabilirde.
Adetim bitti 8 gün falan geçti sonra beyaz bi akıntı durup dururken akıyor bende anlayamadim ama ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum
Ovulasyon testi yaptım mi peki böyle akıntı olduğu zaman ben yaptım negatif cıktı gene.Hmmm anladım bende anlamadim burda herkes seffaf akıntı diyor ama bende bu bahsettiğim akıntı oluyor sadece peki test bu akıntı zamanlarında ne gösteriyor merqk ettimde
Ayy inşallah canım allahım ikimizede nasip eder günlerimi değerlendiriyorum peki senin basına yumurtlama kanaması geldimiIyi olmuş yani zaten 2 günde bir değerlendirme yapmak lazım çocuk isteyince. Bide genel olarak adetin bittiği tarihten 11. Günü ve 16 günleri önemli hani adetinin döngüsüne bağlı ona gore yap inşallah gecikirsin ve hamile olursun canim. Hayırlı haberlerini bekliyorum
Canım 3 kere hamilelik geçirdim hiç böyle bisey denk gelmedi bana..mesela 27 sinde hastalandım diyelim ... 7 sinde bitti hastalığım 8 inde başladık diğer ayın 27 sine kadar 2 gün ara ile birlikte öldük ve 27 sinde öğlene kadar bekledim test yaptım pozitif cıktı yani bu 3 hamileligimde böyle oldu . Ama ozamanlar yumurtalik nedir bilmedim hiç.. rast gele kaldım yani .hatta 1 tanesi yanlışlıkla oldu .Ayy inşallah canım allahım ikimizede nasip eder günlerimi değerlendiriyorum peki senin basına yumurtlama kanaması geldimi
Hmmm anladım sağlıcakla büyüsünler inşallah doğrudur bende böyke bişey hiç duymamıştımCanım 3 kere hamilelik geçirdim hiç böyle bisey denk gelmedi bana..mesela 27 sinde hastalandım diyelim ... 7 sinde bitti hastalığım 8 inde başladık diğer ayın 27 sine kadar 2 gün ara ile birlikte öldük ve 27 sinde öğlene kadar bekledim test yaptım pozitif cıktı yani bu 3 hamileligimde böyle oldu . Ama ozamanlar yumurtalik nedir bilmedim hiç.. rast gele kaldım yani .hatta 1 tanesi yanlışlıkla oldu .
Evet bekle bakalımHmmm anladım sağlıcakla büyüsünler inşallah doğrudur bende böyke bişey hiç duymamıştımbakalım daha adetime 9 gün var ozamanı bekliycem artık
Ay inşallah evet çok heycanlı ve sabırsızlıkla geçiyor günlerim üstüne fazla düşmüyorum yoksa kendimde belirti falan aramaya başlıyorumEvet bekle bakalımbende daha yumurtlama dönemine girmedim ovulasyon testi yapıyorum 2 güne kadar koyu olcak gibi duruyor zaten hesaplarıma göre 22 mart yumurtlama günüm bu güne kadar hergünü değerlendirdim... 3 gün daha değerlendirirsek bekliycem adetimi .. çok heyecanliyim aslında rabbim gönlümüze göre versin insallah
Kesinlikle bende öylee ya belirti arama bizde bütün kadınlarda var heralde ya.. ay basimmi döndü ayy midem mi bulandı. Ay kasiklarimmi agridi falan çok zor anne olmak beklemek . Rabbim gonlumuze göre hayırlısı ise versin canım. .Ay inşallah evet çok heycanlı ve sabırsızlıkla geçiyor günlerim üstüne fazla düşmüyorum yoksa kendimde belirti falan aramaya başlıyorumsizinde herşey gönlünüze göre olsun
Benimde 22 Mart bu ay klomen kullandım pzartesi doktor yumurta durumuna bakacak inşallah hepimizin hayırlısı ile olurEvet bekle bakalımbende daha yumurtlama dönemine girmedim ovulasyon testi yapıyorum 2 güne kadar koyu olcak gibi duruyor zaten hesaplarıma göre 22 mart yumurtlama günüm bu güne kadar hergünü değerlendirdim... 3 gün daha değerlendirirsek bekliycem adetimi .. çok heyecanliyim aslında rabbim gönlümüze göre versin insallah
Hadi bakalimmm canım haberlerini bekliyorum .. klomen nedir canımBenimde 22 Mart bu ay klomen kullandım pzartesi doktor yumurta durumuna bakacak inşallah hepimizin hayırlısı ile olur
Hadi bakalimmm canım haberlerini bekliyorum .. klomen ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?