Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
chat gpt’ye sorduğumda yumurta döllenmisse ise yaramazmıs ella sanırımKullanma kılavuzunda yazıyor. korumasız ilişkiden sonra ne kadar erken alırsanız gebelik ihtimali o kadar düşer.
eski konum ile şuan ki konumun ne alakası var düzenli cinsel hayatımın olması depresyonda olamayacagım anlamına mı geliyor ki şuan da daha iyi hissediyorum depresyon açısından neyse teşekkür ederim sormak istedimÖlümü düşünmeli depresyon yaşarken aman sabahlar olmasın mi dediniz? Ayrica bu konuyu okumuştum sanki...
Doğum kontrol yöntemi değil bu haplar. Yumurta dollenmisse işe yarama ihtimali azalıyor.
anladım içimi rahat tutabilirim o zaman teşekkür ederimDöllense dahi rahme tutunmasını engelliyor.
aynisi bugun kuzenimin basina geldiEvet, 10-11 Kasım Ovülasyon günümdü hesaplarıma göre. Ben korunmadan ilişki yaşadım 11 kasımda ve 2 gün sonra ella içtim. Birden fazla kez ilişkiye girdik. Ella gebelik oranını sizce düşürmüş müdür?
Benim de ilk kullandığımda çok kanamam olmuştu ama sonrakilerde hiçbir şey olmadı.bence ilk kullanımda olabiliyor.aynisi bugun kuzenimin basina geldiyumurtlama doneminde iliski yasamis ve ella icmis, dun gece ve bugun kanamasi oldu kimyasal gebelik diye bir sey varmis genelde dusukle sonuclanan bi dis gebelik gibi bir seymis bende bugun ogrendim. Belki o tarz bir sey de yasayabilirsiniz
![]()
ben ellayı hemen içmedim iki gün sonra içtim o biraz sıkıntı gibi geliyoaynisi bugun kuzenimin basina geldiyumurtlama doneminde iliski yasamis ve ella icmis, dun gece ve bugun kanamasi oldu kimyasal gebelik diye bir sey varmis genelde dusukle sonuclanan bi dis gebelik gibi bir seymis bende bugun ogrendim. Belki o tarz bir sey de yasayabilirsiniz
![]()