Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi insOlabilir. Gec yumurtlamis olabilirsin. Yumurtan vucudundan atilmadan spermle karşılaşmış olabilir. Ama olmayabilir de.. nasip..
Bugun iki gun gecikti adetim.. nekadar sure icinde belli olur :-(Hayirlisi ins
2 gün geçtiyse test al eczaneden canım belli olur büyük ihtimal ama kan tahlilinde kesin belli olur..Bugun iki gun gecikti adetim.. nekadar sure icinde belli olur :-(
Yarin bi yapayim diyorum ama cok erken bence2 gün geçtiyse test al eczaneden canım belli olur büyük ihtimal ama kan tahlilinde kesin belli olur..
aa 23 ünde yazmıssın görmedim..12 günde idrarda çıkmaz sanırım az daha bekle..Benimde 12 si satım..Bende bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah..Yarin bi yapayim diyorum ama cok erken bence![]()
Clearblue testi var onunla deneyecegim kac haftalik oldugunuda gosteriyo ayyy ins hamisimdirNormal testlerde cikmaz ama Predictor early de cikabilir.
Ooofff yok anam yooookkk ben kendime cok kiziyorum aceleciyim ya dayanamadim test yaptim malesef negativ neyseee pazartesi en iyisi doktora gitmekClearblue testi var onunla deneyecegim kac haftalik oldugunuda gosteriyo ayyy ins hamisimdir
Eeeee ses yok senden varmi biseyler ben adet olmadim daha bekliyom bakamaa 23 ünde yazmıssın görmedim..12 günde idrarda çıkmaz sanırım az daha bekle..Benimde 12 si satım..Bende bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah..
Bende bekliyorum 12 yada 14 üne kadar olmam lazim sen kan testi yaptir canim ben yaptirmicam belirti yok ki..Eeeee ses yok senden varmi biseyler ben adet olmadim daha bekliyom bakam