Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende daha yeni başladım ovülasyon testlerine, 2 gündür yapıyorum, adetime 8 gün kaldı ama bugün iki çizgide belirgin, 24 ocakta adet olmuştum, her ay 5 gün geriye gidiyorum bu ayda 19unda olacam, benim yumurtlamam 18. Gün oluyor baksana, şu zaman yap desem yanlış olur, benimde acemiliğime geldi eczaneden 5lisini 40tlye aldım, internette 20lisi 30lusu bu fiyata. Sen başla 13. Günden itibaren. 6 aylık dvliyim bendeKasım ayında kimyasal yasadım..Sonrasında 27 aralık regl oldum.sonraki adet tarihim 29 ocak bugün 13.Gün ovülasyon testi kullanmak istiyorum hiç kullanmadım sizce ne zaman kullanmalyım hangi marka kullanmalıyım tek kullanımlıkmı ? Bilgilendirirmisiniz ?
Şimdi misafirlikteyim, evime geçince testlerimin fotosunuda atim, 2 tane yapmıştımKasım ayında kimyasal yasadım..Sonrasında 27 aralık regl oldum.sonraki adet tarihim 29 ocak bugün 13.Gün ovülasyon testi kullanmak istiyorum hiç kullanmadım sizce ne zaman kullanmalyım hangi marka kullanmalıyım tek kullanımlıkmı ? Bilgilendirirmisiniz ?
Teşekkür edeeim benimde bugün 13. Günüm yarın bende eczaneden alıcam yazarım sonucuEki Görüntüle 2780426 9yazanı dün yaptım, 10 yazanı bugün yaptım. Bugün daha belirgin
Bekliyorum canım sonucunuTeşekkür edeeim benimde bugün 13. Günüm yarın bende eczaneden alıcam yazarım sonucuhepimize nasip eder inşallah
![]()
Az once yaptim ovulasyon testini 2. Çizgi silik çıktı ? Ne anlama gelıyor. Ne zaman denemeliyim bi daha acaba?Bekliyorum canım sonucunuamin inşallah
![]()
İki çizgi aynı koyulukta olmali her gün aynı saatte yapman gerekiyorAz once yaptim ovulasyon testini 2. Çizgi silik çıktı ? Ne anlama gelıyor. Ne zaman denemeliyim bi daha acaba?
Dün akşam bende yaptım, ikinci çizgi sabah baya belirmişti, adetime 6 gün kaldı, ve 2 gündür sırt ağrım halsizliğim ve ateşim var, adetim yaklaşıyor ondan heralde diyorum, yada psikolojikmen hamilelik hissediyorumAz once yaptim ovulasyon testini 2. Çizgi silik çıktı ? Ne anlama gelıyor. Ne zaman denemeliyim bi daha acaba?
BEN bugün yine yaptim akşam 7 gibi yapiyorum yine 2. Çizgi silik çıktı her yani ilkinin aynısıDün akşam bende yaptım, ikinci çizgi sabah baya belirmişti, adetime 6 gün kaldı, ve 2 gündür sırt ağrım halsizliğim ve ateşim var, adetim yaklaşıyor ondan heralde diyorum, yada psikolojikmen hamilelik hissediyorum![]()
Ya neden sürekli aynısı çıkıyorki, bende 4 tane yaptım bugüne kadar hep aynı çıktı ikinci çizgi silik gibi ama belirgin işte. Adetime son 5 gün bugünde halsizlik varBEN bugün yine yaptim akşam 7 gibi yapiyorum yine 2. Çizgi silik çıktı her yani ilkinin aynısı
Kizlar merhaba benimde adetime 9 gun var adetin 13. Gunu pik gordum en gec 15. Gunde siliklesmesi gerekirken dun siliklesti ama adete kadar her gun yapicam testi merk ediyorum . Bugun koyu cikti yeniden