Ovülasyon hamilelik

tuvbarr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
20
5
1
32
Merhaba ben bu ay ovülasyon testi ile yumurtlama dönemlerimi buldum ve değerlendirdim.Bugün adet günümdü ve ne belirtim ne akıntım hiç birşey yok.
Dayanamayıp kan testi verdim ve negatif çıktı.
Geç döllenmede olabilir diye düşündüm başınıza gelen var mı?
Yoksa ümidi kesmeli miyim?

Neden olmasın bekleyin inşallah gönlünüzce olur

Ovulasyon testi yaptıysanız geç döllenme olup olmadığını bilirsiniz zaten ama tabi ki bu işler belli olmuyor umarım vardır canım

Ovulasyon testi yaptıysanız geç döllenme olup olmadığını bilirsiniz zaten ama tabi ki bu işler belli olmuyor umarım vardır canım
Aaa nasıl bilebilirim ki geç döllendiğimi ?
Yani internet takviminden 4 gün sonra yumurtladığımı biliyorum aslında

Aaa nasıl bilebilirim ki geç döllendiğimi ?
Yani internet takviminden 4 gün sonra yumurtladığımı biliyorum aslında
Döngünün 14. Günü gösterir takvimler. Genel tıbbi kanı da böyledir.
Ben mesela ilk kez bu ay kullandım 19.gün yumurtlama 20.gün çatlama gördüm. Ortalama 29günde bir adet olurum +2 -2 oynar en fazla.
E bu durumda hamile kalırsam erken veya tam normal döllenme denmez buna.
Siz de döngü uzunluğunuz ve yumurtlama gününüze böyle genel bir bakış yaparsanız aşağı yukarı bir fikir çıkar.
Ama ne zaman döllenme olursa olsun şüpheli ilişkinin üzerine ya da çatlama üzerine 14 gün say idrarda çıkması için.
Kanda da ilişkiden 12-13gün sonra çıkar

Geç yumurtlama olunca adet de otomatik olarak biraz gecikir genelde

Ben de şuan normal adeti mi beklicem yoksa +5yapıp mı beklicem bilemiyorum

Canim her zaman denk gelmiyor ovulasyonla bile
Ben 4 aydır ovulasyon ile takip ediyorum, yumurtlama çatlama hep değerlendirdik ama gebelik olusmadi henüz.
Sana tavsiyem adetin geçmeden idrar testi yapma, idrarda pozitifi görmeden De kan testi verme.
Çünkü bu uzun bir süreç olabiliyor, her ay bir gün gecikmeyle kan testi verirsen yipranirsin

Ya size zahmet bir bakabilir misiniz ?
Sanırım ben hiç anlamıyorum

Dediklerin hepsini yaptım çok şükür canım hepsi negatif ama hiç olmadım bugün olmam gerekiyordu ve benim hep düzenli ah ah

Dediklerin hepsini yaptım çok şükür canım hepsi negatif ama hiç olmadım bugün olmam gerekiyordu ve benim hep düzenli ah ah
17 veya 18. Gün çatlama olmuş 2 daha bekle canım geç yumurtlamışsım döngün çok uzun değilse

Ben de olmadı gibi hissediyorum canım modum çok düştü ya normal zamanımda adet olacağım muhtemelen hep umutlandığım ay erkenden geliyor

Sabırla bekleyelim pes etmeden 10 aydır bekliyorum.
Her şeyde bir hayır vardır bakalım hala olmadım umarım hepimiz hayırlı haberleri yazarız :)

Şimdi 3 -4 gün adetim gecikirse tekrar mı kan vereyim? Yoksa daha beklemeli miyim?
Bugün adet olmam gerekn gündü olmadım hemen gidip verdim.Aslında benim çalıştığım işten kaynaklı bileyim ki ona göre dikkat edeyim istiyorum ( özel çocuklarlayım ben)

Evde idrar testi çift çizgi girmeden kan verme canim.

Tamam canım çok teşekkür ederim ve çok haklısın idrarda çift çizgi görmeden kan testini vermeyeym :)

Merhaba ben hala adet olmadım ovülasyon denedim resimdeki gibi gebelik testi denedm negatif ayy bu ne yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…