Ovülasyon hamilelik

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 71
Valla yaptım hem erken hem kaset negatif Kızlar ama ovulasyon çift alttaki ovulasyon testi valla hiçbisey anlamadım
Ayy çizgiyi göremedim bende🥺ama adet olmadığın sürece umut vardır inşallah pozitife döner🙏🏼ovulasyon testinde iki çizgide kopkoyu olursa gebelik var derler ama benim gebelik testim pozitifken ovulasyon testim de t çizgisi bile yoktu o yüzden çok belirleyici olmuyor 🥺

Ayy çizgiyi göremedim bende🥺ama adet olmadığın sürece umut vardır inşallah pozitife döner🙏🏼ovulasyon testinde iki çizgide kopkoyu olursa gebelik var derler ama benim gebelik testim pozitifken ovulasyon testim de t çizgisi bile yoktu o yüzden çok belirleyici olmuyor 🥺
Anladım bakalım hala bişi yok adette olmadım gebelikte negatif görünüyor 🥺hayırlısı

merhaba , ovulasyon testine regl bittikten sonra mı başlamalıyız , yumurtlama dönemini anlamak için

Ne kadar zamanda dönüyor ki ben 5 gün varken adete kahverengimsi bir leke damla damla gibi yaşadım ama daha da bişi yok hala yok
Yaşadığın şey inşallah yerleşme kanamasıdır yerleşme kanaması kabul edersek şimdi testte çıkmaması normal 3 4 güne döner inşallah pozitife 🥹

Kızlar merhaba fikrinize ihtiyacım var😌
8 eylülde yumurta çatlatma iğnesi oldum. Akabinde 36 saat sonra iki gün arka arkaya ilişki ve sonrasında 2 günde bir ilişki oldu. Ve çatlatma iğnesinden önce 6 eylülde bir birlikteliğimiz de oldu.
(Ayrıca çatlatma iğnesinin öncesinde vajinal enfeksiyonum oldugu için 14 ağustosta 1 hafta boyunca Mikonid fitil kullanmıştım.)
Özetle son 3-4 gündür kasıklarımda batma ve hafif bulantım oldugu için evdeki ovulasyon testlerimden yapmak istedim.
Dün sabah ve öğleden sonra bugün de sabah kalktıgım gibi ilk idrarımla testi yaptım. Sonucu ekliyorum. İçimde bir umut oluştu istemsizce☺️
İlk ikisi dün yaptıgım en alttaki de bu sabah yaptıgım testler. Yumurtlama günüm de 5-10 eylül arasındaydı.

Eklentiler

• IMG_3258.webp
    IMG_3258.webp
    12 KB · Görüntüleme: 64
Back
X