Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakacm canım inşallah yarın bir daha yapcm inşallah olur ya dua edin nolurcanım silik çizgi henüz yumurtlama olmamış demektir
iki çizgininde aynı koyulukta olmasını bekleyin ve o günleri mutlaka degerlendirin
Bakacm canım inşallah yarın bir daha yapcm inşallah olur ya dua edin nolur
İnşallah canım benim Allah razı olsunstres yapma canım koyulaşır
inşallah gönlünce olur
Bi sefer testte kıpkırmızı iki çizgi gördükten 18 gün sonra adet olmuştum bi sefer de adete yakınken çift çizgi olmuştuMerhaba Kızlar;
Bende yeni katıldım aranıza :)
Önceden üye olmadan okuyordum yazılanları.
Ben 7 aylık evliyim 27 yaşındayım ve artık hamile kalmak istiyorum. Geçen ay denemeye başladık olmadı. Bu ay umudum var. Dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 13.günümdü ve çalışma yaptık :) Ovulasyon testine devam edeceğim ama inşallah yumurtlamamı kaçırmamışımdır.
Aynı zaman da vücut ısımı da ölçüyorum yumurtlamamı öğrenebilmek için, vücut ısısı ve ovulasyon testi ile var mı takip eden bu şekilde ?
Yanına kalp koyduklarım ilişki günlerimiz
21/12/2017 6. gün 36,1
22/12/2017 7. gün 36,1 ♥
23/12/2017 8. gün 36,1
24/12/2017 9. gün 35,8 ♥
25/12/2017 10. gün 36,2
26/12/2017 11. gün 36,2
27/12/2017 12. gün 36,3 (beyaz akıntım gelmeye başladı ve kasık ağrısı oldu) ♥
28/12/2017 13. gün 36,3 (akıntı devam, kasık ağırısı) ♥
29/12/2017 14. gün 36,1
doğru söylüyorsunuz ne kadar güvenilir bende bilmiyorum bu testler. Bu sebeple akıntımı ve vücut ısımı takip ediyorm.Bi sefer testte kıpkırmızı iki çizgi gördükten 18 gün sonra adet olmuştum bi sefer de adete yakınken çift çizgi olmuştuverdiğiniz paraya yazık. Doktoruma sorduğumda aman o saçma sapan testlere para vermeyin hormonları ayırt edemez onlar dedi. 19 aydır bebek istiyoruz olmuyor, ister istemez bizleri sömüren endüstrinin içine düşüyoruz. Doktora gidip yumurta takibi yaptırın, uktrasonda bakıp doğru günleri size söyler
Bizim yasimiz var o yuzden eşimle bebek isteyip olmayınca 4.ayda gittik doktora. Doktor doktor gezdik olur bekleyin diyip yolladılar. İnandık. Şimdi öyle pişmanım ki. İnsanların hemen oluyor, bizim olmuyorsa var bi sebep işte niye bekliyoruz ki. Keşke hemen aşılamaya başlasaydık diyorum 1 sene oyaladilar. O beklediğimiz süreçte benim yumurta kalitemde sıkıntı başladı hiç yokken. Eşimin de herşeyi yolundayken tiroiti yükseldi. Üstelik kilo verdiğimiz halde oldu bunlar. Tıp ilerledigi filan yalan bence. Birseyin ilerlediği yok. Zaten gebe olacak durumdaysaniz cabuklastiriyor. Yoksa daha bizdeki sorunu bile bulmuş değiller. Hiçbir sorununuz yok normal olur denip eve yollandık sürekli ve sonuçta başarısız 2 aşılama ve 1 tüp bebekle haftada 3 gün hastanedeyizdoğru söylüyorsunuz ne kadar güvenilir bende bilmiyorum bu testler. Bu sebeple akıntımı ve vücut ısımı takip ediyorm.
Doktorum zaten her gittiğimde artık bebek düşünün erken annelik daha iyi bir süreç olacağını belirtiyordu. Geçen ay son gittiğimde gebelik düşündüğümüzü söyleyince çok sevinmişti direk Folik asit başlattı ama sadece 2 gün kullanabildim bende yan etki yaptı yüzüm gözüm şişti aradım hemen bırak dedi. O şuan çok yeni olduğunu ve ilaç tedavisi olmadan hamile kalabileceğimden beklemem gerektiğini söylüyor
gerçekten çok zor bir durum olmuş. Ama rabbim inşallah bir an önce dualarını kabul eder. Yeni yıl da inşallah size güzel haberlerle gelirBizim yasimiz var o yuzden eşimle bebek isteyip olmayınca 4.ayda gittik doktora. Doktor doktor gezdik olur bekleyin diyip yolladılar. İnandık. Şimdi öyle pişmanım ki. İnsanların hemen oluyor, bizim olmuyorsa var bi sebep işte niye bekliyoruz ki. Keşke hemen aşılamaya başlasaydık diyorum 1 sene oyaladilar. O beklediğimiz süreçte benim yumurta kalitemde sıkıntı başladı hiç yokken. Eşimin de herşeyi yolundayken tiroiti yükseldi. Üstelik kilo verdiğimiz halde oldu bunlar. Tıp ilerledigi filan yalan bence. Birseyin ilerlediği yok. Zaten gebe olacak durumdaysaniz cabuklastiriyor. Yoksa daha bizdeki sorunu bile bulmuş değiller. Hiçbir sorununuz yok normal olur denip eve yollandık sürekli ve sonuçta başarısız 2 aşılama ve 1 tüp bebekle haftada 3 gün hastanedeyiz![]()
Teşekkür ederim Rabbim de sana hiç aratmadan uğraştırmadan kolaylıkla verir inşallah. Herşeyin hayırlısıgerçekten çok zor bir durum olmuş. Ama rabbim inşallah bir an önce dualarını kabul eder. Yeni yıl da inşallah size güzel haberlerle gelir
amin canım inaşşallah hayırlısıylaTeşekkür ederim Rabbim de sana hiç aratmadan uğraştırmadan kolaylıkla verir inşallah. Herşeyin hayırlısı
aminnn canımmmValla kızlar hiç testle felan ugrasmiyacm artık yoruldum çünkü.. yanı düşünün bi ovulasyon testinde ki koyu çizgi için ne kadar umit edip seviniyorux ama dediğiniz gibi bunlar boş ben inofolıc combi kullanıyorum iki aydr doktorum üç ay kullan dedi de hiç bir gelişme yok önümüzdeki hafta da farklı bir tedavi yöntemi istiycem yada yumurtalık tembelliği varsa direk catlatma iğnesi çünkü ciddi anlamda çok pisikolojimi bozmaya başladı bu durum .. Rabbim hiç bir kadının kucağını boş birakmasn Herkese tatddrsn inşallah