Ovulasyon hesaplama!!!

ayya10

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
92
30
298
35
Bursa
Bayanlar umarım bu sorunuma çare olacak arkadaşlar çıkar :) bebek istiyoruz bizde, 4 aydır. benim normalde reglim5 gün sürer ve 26 günde bir olurum.. bu ay reglim 2 gün sürdü sadece. ve sonrasında bir gün hafif lekelenme oldu. neyse bu ayki reglim bitti.. şimdi önümüzdeki ay ben ovulasyon tarihimi nasıl hesaplıcam, düzenim bozuldu sanki bana yardımcı olun

27 kişi bakmış tek bir cevap yok. insanların zor anında sorunlarına çare olamamak/olmamak son dönemlerde adet oldu.neyse bu konu açılmadı sayın.

27 kişi bakmış tek bir cevap yok. insanların zor anında sorunlarına çare olamamak/olmamak son dönemlerde adet oldu.neyse bu konu açılmadı sayın.

Canım bence sen ovulasyon testi denemelisin benimde adetim düzensizdi gec olurdum 40 günde bir bazen gecerdi o yüzden bilemezdim ovulasyın testi yumurtlama gününü yani catlamayı gösteriyor o gün ilişki oluyor ve ertesi gün ben bu şekilde ilk denemede hamile kaldım denemeni tavsiye ederim birde ben internetten hesaplıyordum testten çıkan sonucla ınternet arasında 1 hafta fark cıkıyordu her insanda degişik adetten 2 gün sonra yumurtlayan bile varmiş

Siz hangi testi kullandınız peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…