Ovulasyon için lütfen yardım edin

melikepp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
13
6
1
27
Merhaba kızlar ben bu ayda olmazsa 4aydir hamile kalmaya çalışıyorum bu ay ovulasyon testi kullandım en koyu çizgi çıktığı günü değerlendirdik bugün de son ovulasyon testimi yaptım böyle çıktı assagi fotoğraf koyuyorum başka da yok testim sizce ne yapmalıyım değerlendirmeli miyim? Ayin 14u ilk yumurtlamaydı

Eklentiler

• 962769BC-45C6-4AB0-B9A3-875B7B29B160.webp
    962769BC-45C6-4AB0-B9A3-875B7B29B160.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 100
Merhaba kızlar ben bu ayda olmazsa 4aydir hamile kalmaya çalışıyorum bu ay ovulasyon testi kullandım en koyu çizgi çıktığı günü değerlendirdik bugün de son ovulasyon testimi yaptım böyle çıktı assagi fotoğraf koyuyorum başka da yok testim sizce ne yapmalıyım değerlendirmeli miyim? Ayin 14u ilk yumurtlamaydı
14 ünde pik olduysa 15 i yada 16 sı silikleşmiştir. Sağlıklı bir yumurtlama 24 36 saat sürüyor. Testi devam ettirmenize gerek yok.

Hayatım bu çatlamış bir yumurta olduğunu gösterir, dene tabii ki yine ama çatlama başlamış hatta bitmiş de olabilir
Evet katılıyorum bu yoruma.14 ünde pik olduğunu söylüyorsunuz. Şimdiye kadar mutlaka çatlamıştır testi devam ettirmenize gerek yok.

Merhaba kızlar ben bu ayda olmazsa 4aydir hamile kalmaya çalışıyorum bu ay ovulasyon testi kullandım en koyu çizgi çıktığı günü değerlendirdik bugün de son ovulasyon testimi yaptım böyle çıktı assagi fotoğraf koyuyorum başka da yok testim sizce ne yapmalıyım değerlendirmeli miyim? Ayin 14u ilk
Evet katılıyorum bu yoruma.14 ünde pik olduğunu söylüyorsunuz. Şimdiye kadar mutlaka çatlamıştır testi devam ettirmenize gerek yok.
Kız acaba ikinci yumurtlama mı oluyor

image.webp
merhabalar benim regl ime 3 gün kaldı ovülasyon testim bu şekilde çıkıyor sizde hamile olabilir miyim

Back
X