- 19 Aralık 2014
- 308
- 54
- 118
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
C hamilelik testinde koyu çıkıyor ya ovülasyon da tam tersi demek istedim adet gecikmesi 2. Günü yaptığım gebelik testi orda C koyuC koyu cikmaliydi t zaten koyu cikar
Evet şimdi verdim geldim yarın belli olacakKan verecekmissiniz zaten umarım güzel bi değerle öğrenirsiniz
Saglik ocağında mi verdiniz. Orası öyle malesef ya geç cikiyoEvet şimdi verdim geldim yarın belli olacak
Evet bir gün daha bekleyim umutlandım inşşalh hüsran olmazSaglik ocağında mi verdiniz. Orası öyle malesef ya geç cikiyo![]()
bilip bilmeden yorum yapmayın c her zaman çizgi cıkar.git ver canım bende ovulasyonla öürenmiştimC koyu cikmaliydi t zaten koyu cikar
Ovu testlerine güvenim yok gebelik testi için ama hcg testinde görünüyor bence var yani. Umarım sağlıklı hayirli olur. Sabretmek zor oluyor bilirim ama bu uzun bi yolun ilk sabrı diyebilirim. İnşallah güzel haberler alırız sizdenEvet bir gün daha bekleyim umutlandım inşşalh hüsran olmaz
Sizde de t koyu mu çıktı nasıl öğrendiniz ben verdim yarın çıkacak sonuçbilip bilmeden yorum yapmayın c her zaman çizgi cıkar.git ver canım bende ovulasyonla öürenmiştim
TeşekkürlerOvu testlerine güvenim yok gebelik testi için ama hcg testinde görünüyor bence var yani. Umarım sağlıklı hayirli olur. Sabretmek zor oluyor bilirim ama bu uzun bi yolun ilk sabrı diyebilirim. İnşallah güzel haberler alırız sizden![]()
benim ikiside aynı çıkmıstı ama büyük ihtimal hamilesiniz.Sizde de t koyu mu çıktı nasıl öğrendiniz ben verdim yarın çıkacak sonuç
Ay inşallahbenim ikiside aynı çıkmıstı ama büyük ihtimal hamilesiniz.
Merak ettim hamile misinizAy inşallah![]()