- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
-
Sagol canim darısı basinaMaşallah canım
Masallh canin saglikla kavus buyut evladiniBir maşallah alirimbeta hcg 800lerde LH testi bu. rabbim isteyen herkese nasip etsin amin. İlk defa bu kadar koyu t çizgisi gördüm yıllardır ovülasyon takibi yapmama rağmen.
Masallh canin saglikla kavus buyut evladiniadette yakin denemismiydin peki amin canim benim inşallah darısı basina olsin yok adete yakin 2 gun once beta idrar testi yaptim
Adet gecıkmesınden kaç gun sonra ovulasyon testınde cıktı acabaBir maşallah alirimbeta hcg 800lerde LH testi bu. rabbim isteyen herkese nasip etsin amin. İlk defa bu kadar koyu t çizgisi gördüm yıllardır ovülasyon takibi yapmama rağmen.
4gun sonra canimAdet gecıkmesınden kaç gun sonra ovulasyon testınde cıktı acaba
Hayırlı olsun inşallah saglıkla kucagınıza almak nasıp olur4gun sonra canim
Amin canım rabbim sahada isteyen herkese de nasip etsinHayırlı olsun inşallah saglıkla kucagınıza almak nasıp olur
İnsallah canım dua et bızlereAmin canım rabbim sahada isteyen herkese de nasip etsin
Dualarim hem seninle hem senin gibi isteyen herkesle ve benim gibi bebeğinin sağlıklı ilerlemesinden emin olamayan korkan bütün annr adaylarıyla rabbim kotu gün yaşatmasınİnsallah canım dua et bızlere
Amin canımmmm aminnDualarim hem seninle hem senin gibi isteyen herkesle ve benim gibi bebeğinin sağlıklı ilerlemesinden emin olamayan korkan bütün annr adaylarıyla rabbim kotu gün yaşatmasın
Tekrardan merhaba canım adetin gecıkıncemi hamılelık testi yaptınBir maşallah alirimbeta hcg 800lerde LH testi bu. rabbim isteyen herkese nasip etsin amin. İlk defa bu kadar koyu t çizgisi gördüm yıllardır ovülasyon takibi yapmama rağmen.
Merhaba sonucunuz ne oldu acab ?Merhaba kızlar adetim gecikeli 4 gün oldu evde gebelik testi yoktu ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı gebelik varmj sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?