Ovülasyon kızlar acil yardım

kelebek_vadisi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2023
454
643
23
26
Bugün adetten sonraki 15. Günüm dün kasıklarımda çok ağrı oldu her iki taraftada adet olacakmış gibi bir hissiyat bugün ki testim T çizgisi daha koyu bugün çatlama mı oluyor yoksa yumurtluyor muyum?
IMG_0890.webp
IMG_0890.webp
IMG_0891.webp

Neden hepsi pik🤔 pcoslumusunuz acaba ? Kaşık ağrısı yumurtlama belirtisi
Hayır değilim, aslında hepsi pik değil diğerleri t çizgisi daha çok koyulaşmamıştı 3-4 gündür kasık ağrım var yumurtlamakta zorlandım heralde ama dün akşam çok ağrım vardı kasıklarda sabah test yaptığımda t çizgisi C den daha koyu çıktı 5 dakika içinde

Hayır değilim, aslında hepsi pik değil diğerleri t çizgisi daha çok koyulaşmamıştı 3-4 gündür kasık ağrım var yumurtlamakta zorlandım heralde ama dün akşam çok ağrım vardı kasıklarda sabah test yaptığımda t çizgisi C den daha koyu çıktı 5 dakika içinde
T c den koyu olduğunda 12 saat içerisinde yumurta çatlayacak demektir

Aynı şeyi bende yaşıyorum canım dün test yaptım t çizgisi c den çok daha koyu birden oluştu testi yapınca benimde sol kasığımda özellikle ağrım oldu hatta 2-3 gündür ağrı oluyordu oturup kalkarken ve yürürken özellikle bende neden olduğunu anlayamadım daha önce böyle bir ağrı olmamıştı

Aynı şeyi bende yaşıyorum canım dün test yaptım t çizgisi c den çok daha koyu birden oluştu testi yapınca benimde sol kasığımda özellikle ağrım oldu hatta 2-3 gündür ağrı oluyordu oturup kalkarken ve yürürken özellikle bende neden olduğunu anlayamadım daha önce böyle bir ağrı olmamıştı
Ben daha yeni evliyim 5 ay oldu bende daha önce yaşamadım geçen ay yaşadım hafif sol kaşık ağrısı ama yumurtlama zamanımı kaçırdım maalesef adetlerim düzensizdir o yüzden bu ay doktor kontrolü ile yumurtlama zamanı mı takip ediyorum başka bir sıkıntımız olmasında gelip geçici olsun inşallah ☺️

Havuç yemek herkes için öneriyor musunuz
Havuc buyuk nimet bence ve forumlarda bende dahil catlamasuna yardimci oldugunu soleyen hemsireler falan var benm. Yumumurtam iki gun pik kaldi habuc yedim ertesi gun catladi deneyimledigim icin oneriyorum..

Back
X