Ovulasyon kizlar bakar mısınız

Zeyzey272727272727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2023
210
71
28
29
Merhaba kızlar bugün yumurtlama günüm ama galiba daha olmamış mı rengi açık çünkü Bi de bi video izledim kadin doğumcu diyor ki yumurtlama günü değil öncesi ilişki olmalıymış çünkü yumurtlama olduğu zaman progesteron hormonu artıyor ve deyim yerindeyse vajinaya sıvıyla barikat kuruyormus ne kadar doğru bilemem zaten biz bebek isteyenler Allah için vajinayi boş spermsiz bırakmıyoruz o ayrı da benim testim daha pik olmamış değil mi

Eklentiler

• 20231128_122548.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 44
  • 20231128_122545.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 40
Hayır canım devam et daha pik değil

Merhaba şimdi pik mi olmuş oluyor sizi de rahatsız ediyorum ama pek anlamıyorum pik demek çatlama demek mi oluyor
Estağfirullah ne rahatsızlığı , evet pik gibi duruyor ama çatlama ne zaman gerçekleşir bilmiyoruz sen bugünü boş geçme yarın tekrar test yap

Valla eğer doğruysa ben doğru yoldayım ovulasyon gününden bir gün önce tesadüf oldu bir sonra baktım testim pik o günü de değerlendirdim catlamayı degerlendiremedim bakalım sabırla özlemle bekliyoruz

Ay hadi inşallah uzun bir aradan sonra ilk kez ovulasyon testiyle deniyorum inşallah tutar Rabbım isteyene versin inşallah bu ay bu çift çizgiyi bhcg de de görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…