Valla bu gebelik canımKızlar bu ne şimdi ovülasyon mu daha koyusunu hiç görmiyorum ben anlamadım biri ovülasyon desinnn
Yumurtlama gibi duruyor bence bugünü değerlendir ama çatlama görene kadar teste devam et eşinde sperm sorunu varsa bir gün ara vererek ilişkiye girmeniz gerekiyor . Allah bebeğinize kavuştursun inşallahKızlar bu ne şimdi ovülasyon mu daha koyusunu hiç görmiyorum ben anlamadım biri ovülasyon desinnn
Teşekkürler kuzu ama net yumurtlama değil gibi sinir oluyorum ya daha 10. Gün adetten sonraYumurtlama gibi duruyor bence bugünü değerlendir ama çatlama görene kadar teste devam et eşinde sperm sorunu varsa bir gün ara vererek ilişkiye girmeniz gerekiyor . Allah bebeğinize kavuştursun inşallah
Ama t çizgisindrn koyu değilYumurtlama
Herkesin ikisi de çok aşırı koyu olacak diye bir şey yok ki ben de ovulasyon takibi yaparken aynı bu test gibiydi ertesi gün siljklestiAma t çizgisindrn koyu değil
Hamile kaldınız mıHerkesin ikisi de çok aşırı koyu olacak diye bir şey yok ki ben de ovulasyon takibi yaparken aynı bu test gibiydi ertesi gün siljklesti
26+3 günlük hamileyimHamile kaldınız mı
Merhaba canım ek bişey kullandın mı acaba hamile kalmak için26+3 günlük hamileyim
Pco türü bir hastalığım yoktu infolicombi kullandim bir laboquick ovulasyon testiMerhaba canım ek bişey kullandın mı acaba hamile kalmak için
İlk deneme miydi canım ovulasyon ile bende bu ay denemeye başlıcam o yüzden merak ediyorumPco türü bir hastalığım yoktu infolicombi kullandim bir laboquick ovulasyon testi
İki kez denedim ilki kimyasal oldu 2. Sağlıklı devam ediyor şükürİlk deneme miydi canım ovulasyon ile bende bu ay denemeye başlıcam o yüzden merak ediyorum
Ah harika sevindim sizin adınıza maşallahİki kez denedim ilki kimyasal oldu 2. Sağlıklı devam ediyor şükür
Harika değerlendir kaçıncı günSelamlar arkadaşlarım En alttaki bugüne ait , bu pik mi oluyor daha koyusunu hiÇ göremiyorum da ben … çatlamıyor mu acaba ya da yeterince büyümüyor mu
Adetten sonraki 13.Gün ..Harika değerlendir kaçıncı gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?