Ovülasyon mu bu acill yardım

merveis

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2022
538
193
23
Kızlar bu ne şimdi ovülasyon mu daha koyusunu hiç görmiyorum ben anlamadım biri ovülasyon desinnn

Eklentiler

• IMG_4013.webp
    IMG_4013.webp
    102,6 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar bu ne şimdi ovülasyon mu daha koyusunu hiç görmiyorum ben anlamadım biri ovülasyon desinnn
Yumurtlama gibi duruyor bence bugünü değerlendir ama çatlama görene kadar teste devam et eşinde sperm sorunu varsa bir gün ara vererek ilişkiye girmeniz gerekiyor . Allah bebeğinize kavuştursun inşallah 🙏🏻

Yumurtlama

Ama t çizgisindrn koyu değil
Herkesin ikisi de çok aşırı koyu olacak diye bir şey yok ki ben de ovulasyon takibi yaparken aynı bu test gibiydi ertesi gün siljklesti

İlk deneme miydi canım ovulasyon ile bende bu ay denemeye başlıcam o yüzden merak ediyorum 🙏
İki kez denedim ilki kimyasal oldu 2. Sağlıklı devam ediyor şükür

İki kez denedim ilki kimyasal oldu 2. Sağlıklı devam ediyor şükür
Ah harika sevindim sizin adınıza maşallah🌹 ben ovülasyon testinde en koyu bunu gördüm genelde ovülasyondan sonra beyaz bi akıntı oluyor aceba yumurta çatlamadan sönüyor onun akıntısımı bilmiyorum sizde böyle bi akıntı oldumu. Yumurtlamayı görünce o günü mü değerlendirdiniz. Sizindr test silikmiydi ve ovülasyondan sonra tutunsun diye bişey yaptınızmı ♥️♥️♥️

Selamlar arkadaşlarım En alttaki bugüne ait , bu pik mi oluyor daha koyusunu hiÇ göremiyorum da ben … çatlamıyor mu acaba ya da yeterince büyümüyor mu

Eklentiler

• D80CFE22-51BC-4252-82CA-4EBBA641ABDB.webp
    D80CFE22-51BC-4252-82CA-4EBBA641ABDB.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 47
Selamlar arkadaşlarım En alttaki bugüne ait , bu pik mi oluyor daha koyusunu hiÇ göremiyorum da ben … çatlamıyor mu acaba ya da yeterince büyümüyor mu
Harika değerlendir kaçıncı gün

Kızlar yumurtlama mı acaba bir bakar mısınız

Eklentiler

• 7B114B14-2ABC-4B0E-8E5C-8ADDF8C488B1.webp
    7B114B14-2ABC-4B0E-8E5C-8ADDF8C488B1.webp
    81,1 KB · Görüntüleme: 35
Back
X