Ovulasyon pik bir gebenin günlüğü

tugsera

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
376
83
13
29
Merhaba arkadaşlar düzenli olarak ilk kez ovulasyon testi yapıyorum. Bu ay inşallah başlayacağız denemeye hamilelik için Rabbim tez vakitte hayırlısıyla hepimize nasip etsin. Testte iki çizgi de çok yakın geldi gözüme yarın değerlendirme imkanımız var sadece henüz yumurtlama olmamış değil mi bakar mısınız lütfen

Eklentiler

• IMG_20250509_210654.webp
    IMG_20250509_210654.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 148
Bende bu sayfadan alıyorum. Muhtemelen yarın daha koyu olur pikleşir

Merhaba arkadaşlar düzenli olarak ilk kez ovulasyon testi yapıyorum. Bu ay inşallah başlayacağız denemeye hamilelik için Rabbim tez vakitte hayırlısıyla hepimize nasip etsin. Testte iki çizgi de çok yakın geldi gözüme yarın değerlendirme imkanımız var sadece henüz yumurtlama olmamış değil mi bakar mısınız lütfen
Henüz pik değil yapmaya devam edin

su almamaya dikkat ederek yapıyorsunuz değil mi çok net değil açıkçası emin olmadığım için soruyorum

Yani bugün de değerlendirilirdi ama pik olunca da değerlendirin mutlaka yapın koyulaşır diye düşünüyorum. Bir de sıvı alımına dikkat edin öncesinde bir iki saat tüketmeyin

Yani bugün de değerlendirilirdi ama pik olunca da değerlendirin mutlaka yapın koyulaşır diye düşünüyorum. Bir de sıvı alımına dikkat edin öncesinde bir iki saat tüketmeyin
Sadece su mu yoksa her türlü sıvı alımı mı acaba

Her türlü sıvı alımı. İdrarı seyrelttiği için doğru sonuç vermeyebilir

Sabah ilk idrarla yapmayin. Yemek yiyip ictikten sonra 2-3 saat hic sivi almayin ondan sonra yapin ve her gun bu sekilde ayni saatte yapin en net sonucu bu sekilde alirsiniz. En kisa zamanda hepimize insallah

en az 1.5 saat sıvı almamanız lazım net sonuç almak için buna dikkat edin maks. 2 saat almayın sıvı öyle yapı

en az 1.5 saat sıvı almamanız lazım net sonuç almak için buna dikkat edin maks. 2 saat almayın sıvı öyle yapın testi
Bu şekilde çizgilerin net olmaması sanırım sıvı alımı ile ilgili ama ikisi de aynı görünüyor ya bu yumurtlamaya işaret ama fi mi yine

Bu şekilde çizgilerin net olmaması sanırım sıvı alımı ile ilgili ama ikisi de aynı görünüyor ya bu yumurtlamaya işaret ama fi mi yine
bunu bu şekilde anlayamayız idrar çubuğuna değdirdiğiniz tarafın çizgisi ya diğer çizgi kadar koyu yada o dediğim çizgi daha koyu olursa yumurtlama olur diğer türlü yumurtlama diyemem net değil çünkü

bunu bu şekilde anlayamayız idrar çubuğuna değdirdiğiniz tarafın çizgisi ya diğer çizgi kadar koyu yada o dediğim çizgi daha koyu olursa yumurtlama olur diğer türlü yumurtlama diyemem net değil çünkü
Sordum ben bir gebenin günlüğüne ama yumurtlama demişti teşekkür ederim size de

IMG_20250513_232751.webp
arkadaslae sizce benimki ne durumda ama Ilgın olan şu ki 10 Nisan'da regl oldum ama bugün 12 Mayıs'ta pik görüyorum zaten 40-45 günde bir görüyorum ama bu da değişik oldu sizce çatlamış mi

Back
X