ladin19 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2024 2.013 2.079 53 32 14 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ladin19 #1 Kızlar selam aklıma esti ovulasyon testi yaptım. Bugün çatlamış mı oluyor pik mi? Bugün korunmasız ilişki oldu gebelik ihtimali nedir yüksek mi? Eklentiler IMG_5375.webp 42 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar selam aklıma esti ovulasyon testi yaptım. Bugün çatlamış mı oluyor pik mi? Bugün korunmasız ilişki oldu gebelik ihtimali nedir yüksek mi?
A agresifpollyanna Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2022 1.934 1.068 63 15 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ladin19 #2 ladin19 .!.: Kızlar selam aklıma esti ovulasyon testi yaptım. Bugün çatlamış mı oluyor pik mi? Bugün korunmasız ilişki oldu gebelik ihtimali nedir yüksek mi? Genişletmek için tıkla... koyu iken yumurtlama oluyor koyuluk geçince çatlamış oluyor. evet yüksek çatlama öncesindeki ilişki şansı daha yüksek
ladin19 .!.: Kızlar selam aklıma esti ovulasyon testi yaptım. Bugün çatlamış mı oluyor pik mi? Bugün korunmasız ilişki oldu gebelik ihtimali nedir yüksek mi? Genişletmek için tıkla... koyu iken yumurtlama oluyor koyuluk geçince çatlamış oluyor. evet yüksek çatlama öncesindeki ilişki şansı daha yüksek