Henüz pik değilMerhaba benim bugün 15. Günüm yani son testi bugün yaptım dün 14. Günde pik gibi duruyor ama bu kadar pik olacak kadar kırmızı değildi kuruyunca böyle olmuş ama şuan test yaptığımda daha silik çıkıyor şöyle birşey var ama ben 18. Günden önce hiç çatlamıyordum sizce bu pik mi kaçırdım mı
Eki Görüntüle 3591962
Değil dimii kaçırmadımHenüz pik değil
Henüz pik olmamis canım ikisi aynı koyulukta olmalıMerhaba benim bugün 15. Günüm yani son testi bugün yaptım dün 14. Günde pik gibi duruyor ama bu kadar pik olacak kadar kırmızı değildi kuruyunca böyle olmuş ama şuan test yaptığımda daha silik çıkıyor şöyle birşey var ama ben 18. Günden önce hiç çatlamıyordum sizce bu pik mi kaçırdım mı
Eki Görüntüle 3591962
Evet pik olmamış görünüyor , sıvı alımına dikkat ettiniz miPik hala göremedim, yumurtlama olmamış olabilir mi?
Evet. Her gün aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ederek uyguladımEvet pik olmamış görünüyor , sıvı alımına dikkat ettiniz mi
Belki bu ay geç yumurtlayacak olabilirsiniz 22.gunde yumurtlayanlar bile olabiliyorEvet. Her gün aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ederek uyguladım
Evet ben 21. Günde bugün pik gördüm meselaBelki bu ay geç yumurtlayacak olabilirsiniz 22.gunde yumurtlayanlar bile olabiliyorumarım her şey gönlünüzce olur
Evet gerçekten döngüler çok değişiklik gösterebiliyorEvet ben 21. Günde bugün pik gördüm mesela