- 3 Şubat 2018
- 6.833
- 25.660
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Evet pik ben de senin gibi pik gunu öncesini değerlendirmiştim bide pik gününü değerlendirdim üst üste iki gün değerlendirmiş oldum sonra daha da degerlendirmedim bilmiyorum ne olacak herkes farklı şeyler söylüyor bir ilişki bir ara bir iliski diyen de var üst üste diyen de varSelam hanımlar bugün döngünün 14.günü az önce test yaptım böyle geldi bu pik mi? Artık pik görmediğim için bunalıp dün akşamı değerlendirmiştik şimdi bugünü mü değerlendirsek yarını mı ne dersiniz?
bugünü de yarını da değerlendirebilirsiniz isterseniz çünkü pik görüldükten sonra 24-36 saat içinde yumurta çatlıyor ihtimali artırmış olursunuz dün denemiş olmanız da çatlayacak olan yumurtaya önceden hazırlamış oluyorsunuzSelam hanımlar bugün döngünün 14.günü az önce test yaptım böyle geldi bu pik mi? Artık pik görmediğim için bunalıp dün akşamı değerlendirmiştik şimdi bugünü mü değerlendirsek yarını mı ne dersiniz?
Merhabalar bende bu ay ilk defa bugün başlayacağım ama araştırmalarıma göre bi gün öncesinin değerlendirdiyseniz yarini değerlendirin. Gün aşırı ilişki olmus plur. Zaten sprem 3 5 gün canli kaliyor. Yarın silikleşirse yumurta çatlamis oluyor.Selam hanımlar bugün döngünün 14.günü az önce test yaptım böyle geldi bu pik mi? Artık pik görmediğim için bunalıp dün akşamı değerlendirmiştik şimdi bugünü mü değerlendirsek yarını mı ne dersiniz?
Normalde gün aşırı ilişki önerilir yumurtlama zamanı dışında.Ama sizinki pik.O yüzden üst üste ilişki öneriliyor.Bugünü de yarını da değerlendirin.Sonra yine gün aşırıya dönersiniz(bı arada testi yapmaya devam edin.Çift çizgi olunca yumurtalama yaniSelam hanımlar bugün döngünün 14.günü az önce test yaptım böyle geldi bu pik mi? Artık pik görmediğim için bunalıp dün akşamı değerlendirmiştik şimdi bugünü mü değerlendirsek yarını mı ne dersiniz?
Chatgpt de aynen bunu diyor teşekkür ederimmNormalde gün aşırı ilişki önerilir yumurtlama zamanı dışında.Ama sizinki pik.O yüzden üst üste ilişki öneriliyor.Bugünü de yarını da değerlendirin.Sonra yine gün aşırıya dönersiniz(bı arada testi yapmaya devam edin.Çift çizgi olunca yumurtalama yani
Pik tekrar silikleşme olduğunda çatlamış demektir.Muhtemelen yarın olacak.Çatlama günü de önemli olduğu için yarını değerlendirmeniz önemli
Kesin pik bugünü bence değerlendirŞimdi de alttaki testi yaptım kızlar pik bence de
Teşekkür ettim hadi inşallahKesin pik bugünü bence değerlendir
Bende az önce yaptım ama böyle çıktı bozuk mu çizgi bile yokŞimdi de alttaki testi yaptım kızlar pik bence de
Kaçıncı gündesin canımBende az önce yaptım ama böyle çıktı bozuk mu çizgi bile yok
28 de bir oluyordum bu ay 4 gün önde oldum 10. Da oldum bugün 7. Gün erken olduğum için erken bekleyim dedim yarından itibaren fark gösterir diye bekliyorum. Az önce baktım hafif kırmızı olmus beyazlık gitmiş pik değil yaniKaçıncı gündesin canım
Bende 12.günde bile böyleydi 13.günde silik oldu bugün 14.günde pik gördüm regl döngüm 26-27 arası
Benim de günlerce T kısmı aşırı silik oldu dün bir anda pik yaptı senin de eli kulağında bence canım28 de bir oluyordum bu ay 4 gün önde oldum 10. Da oldum bugün 7. Gün erken olduğum için erken bekleyim dedim yarından itibaren fark gösterir diye bekliyorum. Az önce baktım hafif kırmızı olmus beyazlık gitmiş pik değil yani
Bisey daha soracağım dün ve bugün ovu yaptım dün çok çok silikti belli belirsizdi bugün yine aynı saatte yaptım düne göre daha koyu ama pik değil bi günde bu kadar belli olması normal miBenim de günlerce T kısmı aşırı silik oldu dün bir anda pik yaptı senin de eli kulağında bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?