- 13 Temmuz 2023
- 720
- 179
- 33
1.85 olmalı 2.90Kaçtı senin testesteron ve kaç olmalı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.85 olmalı 2.90Kaçtı senin testesteron ve kaç olmalı![]()
Anlamadım kuzuYakalayabildiniz mi?
Yumurtlama gününüzü yakalayabildiniz mi?Anlamadım kuzu
Bana kalsa yakaladim ama pik değil dediler bu forumda daha koyu olmalı dediler reglime 1 hafta kaldiYumurtlama gününüzü yakalayabildiniz mi?
Ya bende de hala böyle benimde 10 günüm kaldı dünden beri kasıklarımda batma birde ara ara adet sancısı gibi giriyor kesin bugün pik yapar yakalarım dedim ama sonuç yine aynıTestim bu sekilde
Eki Görüntüle 3402307
Ya belki testin hassasiyeti böyledirYa bende de hala böyle benimde 10 günüm kaldı dünden beri kasıklarımda batma birde ara ara adet sancısı gibi giriyor kesin bugün pik yapar yakalarım dedim ama sonuç yine aynı![]()
Ama çoğu insanda görüyorum baya belirgin iki çizgi var bende sürekli silik böyle olursa nerden anlayacağız ki olmuş mu olmamış mıYa belki testin hassasiyeti böyledir
Bende de öyle cikti hep gerektiği kadar buyumedigini anlamaliyiz sanırımAma çoğu insanda görüyorum baya belirgin iki çizgi var bende sürekli silik böyle olursa nerden anlayacağız ki olmuş mu olmamış mı
Pcos varmı? Düzenli adet görüyor musunuz?Bende de öyle cikti hep gerektiği kadar buyumedigini anlamaliyiz sanırımbende kop koyu olan gördüm biride şey yazmıştı o eşit olsa yeter demişti
Pcosum var duphaston kullandığım için düzenli ondan önceki 45 günü buluyorduPcos varmı? Düzenli adet görüyor musunuz?
Bazen bazı aylarda kadınların hepsinde pcos olsa da olmasa da yumurtalama olmayabiliyormuşPcosum var duphaston kullandığım için düzenli ondan önceki 45 günü buluyordu
Ama o zaman regli gelmez o ay öyle olmuyor mu kiBazen bazı aylarda kadınların hepsinde pcos olsa da olmasa da yumurtalama olmayabiliyormuş
Instagram da Bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orda son postta yazıyor sadece yumurta olgun boyuta gelmeden çatlıyormuş biz görmemiş oluyormuşuz ama yinede adet oluyormuşuzAma o zaman regli gelmez o ay öyle olmuyor mu ki![]()
Takibe alayım o sayfayı bilgi edineyim bende teşekkür ederimmmmInstagram da Bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orda son postta yazıyor sadece yumurta olgun boyuta gelmeden çatlıyormuş biz görmemiş oluyormuşuz ama yinede adet oluyormuşuz
Ama çoğu insanda görüyorum baya belirgin iki çizgi var bende sürekli silik böyle olursa nerden anlayacağız ki olmuş mu olmamış mı
Testim bu sekilde
Eki Görüntüle 3402307
Benimkini de yorumlar mısınız bugün böyle çıktı yine sizce nasılInstagram da Bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orda son postta yazıyor sadece yumurta olgun boyuta gelmeden çatlıyormuş biz görmemiş oluyormuşuz ama yinede adet oluyormuşuz
Benim bugün yine koyu
Kızlar sabırla testleri yapmaya devam edin ben adet olucam derken günüm geçti ve tam 6 gün sonra pik gördüm iki gün sonra da yumurta çatladıYa bende de hala böyle benimde 10 günüm kaldı dünden beri kasıklarımda batma birde ara ara adet sancısı gibi giriyor kesin bugün pik yapar yakalarım dedim ama sonuç yine aynı![]()
Bana kalsa yakaladim ama pik değil dediler bu forumda daha koyu olmalı dediler reglime 1 hafta kaldi
Fotoğraflar net değil ama çift çizgi belirgin duruyor yumurtlama gününüzde olabilirsiniz eğer çizgiler netse 3 gün üst üste değerlendirinBenimkini de yorumlar mısınız bugün böyle çıktı yine sizce nasıl