Ovulasyon pozitif ama gebelik testi negatif

Gunbahar

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
123
27
13
25
Mrb iyi geceler kızlar adetimden 3 gün geçti ve gebelik testim negatif ovulasyon testim pozitif gözüküyor  :işsiz:

Eklentiler

• DSC_0056.webp
    DSC_0056.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 234
ovulasyonun her gun ole sılık cıkar taki t serıdı c denn daha koyu yada aynı koyulukta olana dek.

Malesef keşke öyle olsaydı bende hamileliğimi ovulasyonla ögrendim çok koyu olması gerek şuan diğeri aynı bile degil
Merhaba umarim yanitlarsiniz mesajimi benim adetim 5 gun gecikti ovulasyon testi yaptim bugun cift cizgi bide bekar bi arkadasima yaptirdim karsilastirmak icin bi bakarmisiniz

Eklentiler

• 83172DFB-D7B8-49F6-95D5-D85E7B8A55AC.webp
    83172DFB-D7B8-49F6-95D5-D85E7B8A55AC.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 212
  • E7985686-B0A4-4C70-8063-EAF65ABC58A4.webp
    E7985686-B0A4-4C70-8063-EAF65ABC58A4.webp
    14 KB · Görüntüleme: 210
Merhaba umarim yanitlarsiniz mesajimi benim adetim 5 gun gecikti ovulasyon testi yaptim bugun cift cizgi bide bekar bi arkadasima yaptirdim karsilastirmak icin bi bakarmisiniz
Yani ovulasyona göre hamile görünüyorsunuz ancak gebelik testinde çıkmamış. Ya çok yeni bir gebelik yada yumurtlama gerçekleştiriyorsunuz tekrardan siz bugunu değerlendirin ve tekrar testi yenileyin yarın ovulasyonu

Yani ovulasyona göre hamile görünüyorsunuz ancak gebelik testinde çıkmamış. Ya çok yeni bir gebelik yada yumurtlama gerçekleştiriyorsunuz tekrardan siz bugunu değerlendirin ve tekrar testi yenileyin yarın ovulasyonu
Peki adet gormeden yumurtlama olmasi mumkun mu cunku son adetimi 28 aralikta oldum

Peki o zaman biraz daha bekliyim cok tesekkur ederimm cevapladiginiz icinn 😌
Ne demek inşallah hayırlı bir bebek haberidir :) ama siz yinede bügunu kesin değerlendirip yarında tekrar ovulasyon yapın yumurta varsa çatlamış mı diye çatlamışsa tekrar yapın :)

Ne demek inşallah hayırlı bir bebek haberidir :) ama siz yinede bügunu kesin değerlendirip yarında tekrar ovulasyon yapın yumurta varsa çatlamış mı diye çatlamışsa tekrar yapın :)
Malesef değerlendiremiyorum eşim denizci ve her zaman yanımda olamıyor :(

Back
X