Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar yumurtluyor olabilirsin yani bu pozitif degilMrb iyi geceler kızlar adetimden 3 gün geçti ve gebelik testim negatif ovulasyon testim pozitif gözüküyor ![]()
Malesef keşke öyle olsaydı bende hamileliğimi ovulasyonla ögrendim çok koyu olması gerek şuan diğeri aynı bile degilBende acaba hamile miyim diye sevinmiştim sağolun yorumunuz için
Merhaba umarim yanitlarsiniz mesajimi benim adetim 5 gun gecikti ovulasyon testi yaptim bugun cift cizgi bide bekar bi arkadasima yaptirdim karsilastirmak icin bi bakarmisinizMalesef keşke öyle olsaydı bende hamileliğimi ovulasyonla ögrendim çok koyu olması gerek şuan diğeri aynı bile degil
Yani ovulasyona göre hamile görünüyorsunuz ancak gebelik testinde çıkmamış. Ya çok yeni bir gebelik yada yumurtlama gerçekleştiriyorsunuz tekrardan siz bugunu değerlendirin ve tekrar testi yenileyin yarın ovulasyonuMerhaba umarim yanitlarsiniz mesajimi benim adetim 5 gun gecikti ovulasyon testi yaptim bugun cift cizgi bide bekar bi arkadasima yaptirdim karsilastirmak icin bi bakarmisiniz
Peki adet gormeden yumurtlama olmasi mumkun mu cunku son adetimi 28 aralikta oldumYani ovulasyona göre hamile görünüyorsunuz ancak gebelik testinde çıkmamış. Ya çok yeni bir gebelik yada yumurtlama gerçekleştiriyorsunuz tekrardan siz bugunu değerlendirin ve tekrar testi yenileyin yarın ovulasyonu
Olur neden olmasın belki hç yumurtlamadın bu zamana kadar şimdi yumurtluyor olabilirsinPeki adet gormeden yumurtlama olmasi mumkun mu cunku son adetimi 28 aralikta oldum
Doktorum adet gununden itiraben say 14. Gun ve sonrasinda yumurtalama olur demisti adet olmadan yumurtlama oldugunu bilmiyordumOlur neden olmasın belki hç yumurtlamadın bu zamana kadar şimdi yumurtluyor olabilirsin
Yani o tam düzenli adet olanlar için demiştir ortalama hesap o . 28 gün de bir mi adet görüyorsunDoktorum adet gununden itiraben say 14. Gun ve sonrasinda yumurtalama olur demisti adet olmadan yumurtlama oldugunu bilmiyordum![]()
Evet degil gun şaşması saati bile şaşmazdi normalde kafam cok karistiYani o tam düzenli adet olanlar için demiştir ortalama hesap o . 28 gün de bir mi adet görüyorsun
Aaaa özür dilerim siz gebelik yapmamışsınız ben konu sahibinin fotosuyla karıştırdım gebelik testi yaptınız mıPeki adet gormeden yumurtlama olmasi mumkun mu cunku son adetimi 28 aralikta oldum
Siz gebelik yaptınız mı ?Evet degil gun şaşması saati bile şaşmazdi normalde kafam cok karisti
Evet bugun 5 liralik testlerden yaptim tek cizgiSiz gebelik yaptınız mı ?
Allah allah kan verin biraz daha gecikirseEvet bugun 5 liralik testlerden yaptim tek cizgi
Peki o zaman biraz daha bekliyim cok tesekkur ederimm cevapladiginiz icinnAllah allah kan verin biraz daha gecikirse
Ne demek inşallah hayırlı bir bebek haberidir :) ama siz yinede bügunu kesin değerlendirip yarında tekrar ovulasyon yapın yumurta varsa çatlamış mı diye çatlamışsa tekrar yapın :)Peki o zaman biraz daha bekliyim cok tesekkur ederimm cevapladiginiz icinn![]()
Malesef değerlendiremiyorum eşim denizci ve her zaman yanımda olamıyorNe demek inşallah hayırlı bir bebek haberidir :) ama siz yinede bügunu kesin değerlendirip yarında tekrar ovulasyon yapın yumurta varsa çatlamış mı diye çatlamışsa tekrar yapın :)