- 19 Ocak 2019
- 458
- 349
- 53
- Konu Sahibi Algernonya
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay böyleydi benim son hafta hep adet oldum sonra maalesef.Merhaba arkadaşlar
Bugün yumurtlamanın 13.günü adete 4 gün var,gebelik testi yaptığımda negatif çıktı. Ovulasyon testim pozitif gibi sanki.
2. Yumurtlama mı yoksa gebelik olma şansı var mı? Hiç bu rumu yaşayıp gebe olan var mı?
Salgından dolayı adet gecikirse kan vereceğim
Ama şu an çok merak ediyorum.
Merhaba arkadaşlar
Bugün yumurtlamanın 13.günü adete 4 gün var,gebelik testi yaptığımda negatif çıktı. Ovulasyon testim pozitif gibi sanki.
2. Yumurtlama mı yoksa gebelik olma şansı var mı? Hiç bu rumu yaşayıp gebe olan var mı?
Salgından dolayı adet gecikirse kan vereceğim
Ama şu an çok merak ediyorum.
Gebelik değilse o zaman iki kez mi yumurtlamış oldun?Geçen ay böyleydi benim son hafta hep adet oldum sonra maalesef.
Hasbee ninki pik ama bizimki değil maalesef ve benim pik de olmadı öyle kaldı adetten sonra bir iki güne düştüGebelik değilse o zaman iki kez mi yumurtlamış oldun?
Yeni ne yumurtlamaydi benimki ne BebekHasbee ninki pik ama bizimki değil maalesef ve benim pik de olmadı öyle kaldı adetten sonra bir iki güne düştü
Peki neden adete yakın ikinci çizgi çıkmış senin biliyor musunYeni ne yumurtlamaydi benimki ne Bebek
Peki neden koyu çıkmış anlayabildin mi sebebiniAyni durumu yasadim maalesef adet oldum. Insallah seninki gebeliktir.
Hayır anlayamadım gebelik testi de negatifti adet olduğum gün sabahı yapmıştım ama öncesinde yapmamıştım ve sonra birden üç gün yoğun kanamam başladı, kimyasal gebelik dedikleri böyle birşeyi acaba bilen varmiPeki neden adete yakın ikinci çizgi çıkmış senin biliyor musun
Bu ay da cuma test yapacağım ve dün yaptigim ovulasyon yok gibi siliktiHayır anlayamadım gebelik testi de negatifti adet olduğum gün sabahı yapmıştım ama öncesinde yapmamıştım ve sonra birden üç gün yoğun kanamam başladı, kimyasal gebelik dedikleri böyle birşeyi acaba bilen varmi
Hayir canim 2. Yumurtlama diyenler var ama billemiyorum .Peki neden koyu çıkmış anlayabildin mi sebebini