Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon pozitif,gebelik testi negatif durumu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar
Bugün yumurtlamanın 13.günü adete 4 gün var,gebelik testi yaptığımda negatif çıktı. Ovulasyon testim pozitif gibi sanki.
2. Yumurtlama mı yoksa gebelik olma şansı var mı? Hiç bu rumu yaşayıp gebe olan var mı?
Salgından dolayı adet gecikirse kan vereceğim
Ama şu an çok merak ediyorum.
Geçen ay böyleydi benim son hafta hep adet oldum sonra maalesef.

Canım ben hamileyim ve ovu böyle
Merhaba arkadaşlar
Bugün yumurtlamanın 13.günü adete 4 gün var,gebelik testi yaptığımda negatif çıktı. Ovulasyon testim pozitif gibi sanki.
2. Yumurtlama mı yoksa gebelik olma şansı var mı? Hiç bu rumu yaşayıp gebe olan var mı?
Salgından dolayı adet gecikirse kan vereceğim
Ama şu an çok merak ediyorum.
IMG_20200329_214936.webp

Ben canım aynı böyle oldu benimde 3 martta pik 16 martt ve devamı ful pik sürekli negatif cıkan gebelik testleri vs.

Bugün de böyle çıktı. Adetten önce böyle çıkmasının sebebi ne olabilir,normalde hiç böyle olmazdı,kist oluşmuş olabilir mi kızlar tecrübeli olanlar?:/

Eklentiler

• 0B4AA44B-D653-4315-A664-189E9FB7335F.webp
    0B4AA44B-D653-4315-A664-189E9FB7335F.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 71
Peki neden adete yakın ikinci çizgi çıkmış senin biliyor musun
Hayır anlayamadım gebelik testi de negatifti adet olduğum gün sabahı yapmıştım ama öncesinde yapmamıştım ve sonra birden üç gün yoğun kanamam başladı, kimyasal gebelik dedikleri böyle birşeyi acaba bilen varmi

Hayır anlayamadım gebelik testi de negatifti adet olduğum gün sabahı yapmıştım ama öncesinde yapmamıştım ve sonra birden üç gün yoğun kanamam başladı, kimyasal gebelik dedikleri böyle birşeyi acaba bilen varmi
Bu ay da cuma test yapacağım ve dün yaptigim ovulasyon yok gibi silikti

Back
X