Ovulasyon sonrası ella kullanımı

sirine0001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Arkadaşlar selamlar aranıza yeni katıldım.
Lütfen konu hakkında bilgisi olan varsa Allah rızası için yardımcı olabilirmi
Reglime 5 gün kala kaza sonucu korunmasız birlikteliğim olmuş oldu.neyse zaten güvenli zaman dilimindeyim diye 2 gün çok umursamadım.ama kasık ağrım ve karın guruldamam başlayınca ne oluyoruz diye araştırmaya başladığımda şok oldum.hamile kalanların yorumlarını görünce.sonra 68.saatte ella aldım adetime 2 gün var şuan.bu arada 43 yaşındayım ve aşırı sigara kullanımımda var.sizce hamile kalma ihtimalim varmı.başına gelen arkadaşlar varmı

Ella 72 saate kadar koruyormuş ama her geçen saat koruma ihtimali azalıyormuş. Belki kan verirsen için daha rahat eder

Ella 72 saate kadar koruyormuş ama her geçen saat koruma ihtimali azalıyormuş. Belki kan verirsen için daha rahat eder
Prospektüsünde 120 saat yazıyor ama tabiki etkisi giderek azalıyor.daha öncede 2-3 sene aralıklarla hem ella hemde norlevo kullandım ilk defa böyle bir şey başıma geldi.ama onları zamanında kullanmıştım.hiç sorun yaşamadım.kan vermek için adetin geçmesini beklemem gerekiyor.ne kadar süre sonra erken gebelik testi yapayım sizce.bu arada geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Bence yarın sabah silik de olsa çıkabilir predictor falan alırsanız

Çıkmaz ben regliye iki gün var diye demiştim ama geç döllenme vs olmazsa ella nın üzerine tutması zor bence

Arkadaşlar yokmu benzer bir olay yaşayan yada duyan lütfen cevapsız bırakmayın

`