- 15 Eylül 2021
- 186
- 45
- 28
- 26
- Konu Sahibi Zehra_5934
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ovulasyon testine bugün başladım bu şekilde çıktı napmam gerek ne anlamına geliyor ??
Tabiki de arkadaşım bakayım
Canim yumurtlama olmamış devam et C ve T çizgisi aynı koyulukta olmalı yumurtlama içinKızlar ovulasyon testine bugün başladım bu şekilde çıktı napmam gerek ne anlamına geliyor ??
Merhaba bugün tekrar yaptım ama anlayamadım yorumlayabilirmisiniz??Canim yumurtlama olmamış devam et C ve T çizgisi aynı koyulukta olmalı yumurtlama için![]()
Yumurtlama olmuş bugünle birlikte 3 gün iliskiye girinMerhaba bugün tekrar yaptım ama anlayamadım yorumlayabilirmisiniz??
Dünkü test daha belirgin ve koyu çıktı bugün biraz silinir dün değerlendirdik bugün de değerlendirmeyi düşünüyorum siz dunkine bakarak mı yorum yaptınız ?Yumurtlama olmuş bugünle birlikte 3 gün iliskiye girin
Canim bugün de yumurtlama değerlendir umarım dün akşam da değerlendirme olmuştur 4 gün üst üste değerlendirMerhaba bugün tekrar yaptım ama anlayamadım yorumlayabilirmisiniz??
Canım dün pik olmuş testin bu iyi bişi bugünde değerlendir yumurtlama halen devam ediyor 2 gün daha değerlendir bugünle birlikte 3 günDünkü test daha belirgin ve koyu çıktı bugün biraz silinir dün değerlendirdik bugün de değerlendirmeyi düşünüyorum siz dunkine bakarak mı yorum yaptınız ?
Böyle 2 gün yumurtlama görürsen 4 gün değerlendirme eğer 1 gün görürsen 3 gün değerlendirmeMerhaba bugün tekrar yaptım ama anlayamadım yorumlayabilirmisiniz??
Çok teşekkür ederimCanım dün pik olmuş testin bu iyi bişi bugünde değerlendir yumurtlama halen devam ediyor 2 gün daha değerlendir bugünle birlikte 3 gün
Dünkünden sonra ovulasyon testim bugün bu şekilde çıktı çizgi neredeyse yok çok silik bu ne demek Peki? Ne yapmam gerekir değerlendirme yaptık bu hafta içinBöyle 2 gün yumurtlama görürsen 4 gün değerlendirme eğer 1 gün görürsen 3 gün değerlendirme![]()
Çok teşekkür ederim
Dünkünden sonra ovulasyon testim bugün bu şekilde çıktı çizgi neredeyse yok çok silik bu ne demek Peki? Ne yapmam gerekir değerlendirme yaptık bu hafta için
Canim çatlama olmuş bugünu de değerlendir bir daha yapma testÇok teşekkür ederim
Dünkünden sonra ovulasyon testim bugün bu şekilde çıktı çizgi neredeyse yok çok silik bu ne demek Peki? Ne yapmam gerekir değerlendirme yaptık bu hafta için
çift çizgi gördüğün günler cumburlooop![]()
İnşallah stres yapıyorum yapmamaya çalışıyorum aklımı başka şeylere yorarsam sanırım iyi olcakBu çatlama canım hayırlısı olsun inşallah umarım mucizen sana tutunur![]()
Keşke elde olsa stres yapmamak düşünmemeye çalışıyorum bende ama zor oluyor şimdi işin yoksa bekleİnşallah stres yapıyorum yapmamaya çalışıyorum aklımı başka şeylere yorarsam sanırım iyi olcak
Hayırlısıyla olsa bir ömür beklerimKeşke elde olsa stres yapmamak düşünmemeye çalışıyorum bende ama zor oluyor şimdi işin yoksa bekle![]()
Rabbim gönlüne göre versin inşallah kuzumHayırlısıyla olsa bir ömür beklerim![]()