Ovulasyon takibi ile bebek bekleyenler..

acaba döllenme olduğu için mi 3 gün pik kaldı
zannetmem hiç aklıma gelmedi en son sabah pikti akşam çizgi görülmeyecek şekildeydi dedğin olsa çizgi kaybolmazdı ben adete 6 gün kala silik gördüm idrarda ertesi gün kan verdim pozitif.adete ikin gün kala ovu testi çift çizgi vardı hamileliğide gösteriyor yani ovu testi

zannetmem hiç aklıma gelmedi en son sabah pikti akşam çizgi görülmeyecek şekildeydi dedğin olsa çizgi kaybolmazdı ben adete 6 gün kala silik gördüm idrarda ertesi gün kan verdim pozitif.adete ikin gün kala ovu testi çift çizgi vardı hamileliğide gösteriyor yani ovu testi
anladım canım haklısın öyle olsa hiç kaybolmazdı.. peki canım yumurtlamanın olmadığı ay oluyor mu

kızlar selam
ya bu teste cok aklım ermedı benım
dün internet uzerınden 20 adet aldım
garantı olsun dıye hergun bır kere deneyecegım:)))
benımkı gebelık testı gbı şekli
az evvel yaptım tek çizgi çıktı koyuca

hamıle kalabılecegım gün ise eğer çift çizgi çıkması gerekıyor değil mi?

kızlar selam
ya bu teste cok aklım ermedı benım
dün internet uzerınden 20 adet aldım
garantı olsun dıye hergun bır kere deneyecegım:)))
benımkı gebelık testı gbı şekli
az evvel yaptım tek çizgi çıktı koyuca

hamıle kalabılecegım gün ise eğer çift çizgi çıkması gerekıyor değil mi?
evet gebelik testi gibi oluyor üzerinde lh yazar ovulasyon günlerinde değilseniz tek çizgi çıkar ovulasyon gününe yakın ikinci çizgiyi hafiften görmeye başlarsınız ve çatlamadan önce pik (eşit şekilde 2 kırmızı çizgi) çıkar pik yumurtanın 24 saat ile 36 saat arası çatlayacağı haberi verir .siz 2.çizgi koyulaşmaya başladığında günaşırı beraber olursunuz piki gördükten sonra da 3 gün beraber olursunuz

Bu köyü çizgiyi gördükten sonra hemen ilişkiye girmek gerekiyor mu
Ben bu testleri yapmaya başladım bugün en köyü olduğu gündü dün gece ilişki oldu Dr da gün aşırı veriyor bgn bu çizgiyi gördüm yarın mi tekrar ilişki olması gerekiyor bi topikte koyu çizgiyi görunce ertesi gün hemn ilişki diyordu kafam karıştı normal takvimime göre de asıl yumurtlama cuma gözüküo bu testi ilk kez yaptım teste göre bgn ????????

Yeni gördüm msji canim kusura bakma ..pik görmeden 3 4 gün önce başlayıp gün aşırı pik den sonra 3 4 gün beraberlik garanti olsun diye... köyü cizgiyi görünce ve ertesi günü genelde erkek bebek için beraberlik oluyormuş burada yazılana göre pik den once ise kız olduğu söyleniyor belki o yazılardan birini gördün. Normal takvim standart birsey herkese tutmayan olirsa belki geç yumutluyorsun bun takvim biz ovu testiyle öğrenirken ya da yumrtlama rakibiyle aradan baya zaman geçmiş canım. ..ben sen yazdığında 4 günlük kürtaj olmuştum 22 nisanda .. BRNCM BRNCM

Bu köyü çizgiyi gördükten sonra hemen ilişkiye girmek gerekiyor mu
Ben bu testleri yapmaya başladım bugün en köyü olduğu gündü dün gece ilişki oldu Dr da gün aşırı veriyor bgn bu çizgiyi gördüm yarın mi tekrar ilişki olması gerekiyor bi topikte koyu çizgiyi görunce ertesi gün hemn ilişki diyordu kafam karıştı normal takvimime göre de asıl yumurtlama cuma gözüküo bu testi ilk kez yaptım teste göre bgn ????????
hamilesin tebrik ederim canım ..

Kızlar kürtaj sonrası yeniden buradayım. Ovu testine tekrar başladım 14.15.16.17 günü piki gördüm yani 3.5 gun pik haldeydi(normal olabilirmis bu kadar pok olmasi hatta diğer hamileligimden 3 gün pik kalmisti) 17 akşam yani bugün pik silikleşme ye başladı.Bugün Dr gittim catlamais yumurta ve serbest sıvı var dedi transvajinal muayenede gordu sıvıyı yumurta çatlayinca sıvı dağılır ve ağrı yaparmis ) Adetimin 9.günü Ovu testi yapmaya başladım ve testlerimin 2.çizgileri hep sonradan kirmizilasti sadece şu saydığım 4 gün direk iki çizgi aynı anda koyulasti bilginiz olsun.

Screenshot_2016-09-04-16-48-27.webp

Back
X