Ovülasyon takibi

aysen01

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
78
12
8
29
Kızlar Pepapp uygulama kullanıyorum bugün ovülasyon yüksek gün diye 2 saat susuz kalıp ovülasyon test yaptım sizce yüksek mi anlayamadım öyleyse nasıl değerlendirmeliyim

Eklentiler

• 889143B9-86A7-48F0-BF78-B2726AB35A4A.webp
    889143B9-86A7-48F0-BF78-B2726AB35A4A.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 76
Evet bugün pik yapmış, spermlerde sorun yoksa 3 gün ilişki öneriliyor. Bende pepapp kullanıyorum ovülasyon ile test aynı çıkmadı bende sizde çıkmış

Aynen Pepapp bazen yanıltıyor gerçekten gününde oldum ayriyeten sorun yok şükür

Bende pepapp kullanıyorum en yüksek günde yaptım üsttkini en üstteki pik olmuş mu acaba yardımcı olursanız sevinirim
IMG_20230102_142835.webp

Koyu tek çizgi çıkınca oldu diye düşündüm geçti ovulasyon dönemim çok sağolun bakalım ben 1 yıla yakındır deniyorum henüz hamilelik oluşmadı bı kızım var ama ikinci olmuyor malesef ilkinde hiç böyle şeylere gerek kalmadan düşündüğüm ay olmuştum

Koyu tek çizgi çıkınca oldu diye düşündüm geçti ovulasyon dönemim çok sağolun bakalım ben 1 yıla yakındır deniyorum henüz hamilelik oluşmadı bı kızım var ama ikinci olmuyor malesef ilkinde hiç böyle şeylere gerek kalmadan düşündüğüm ay olmuştum
İkinci çizgi olunca ya çok koyu olacak yada görünecek koyudan az bi ton

Teşekkürler ins sizinde en kısa zamanda olur sağlıkla

Kızlar merhaba ovulasyon testi sabah kalkincami yapayim yoksa gün icersindemi daha net çıkar bide su icmedenmi yapıyoruz nasil oluyor beni Bi bilgilendirin ilk defa yapiyorum

Kızlar merhaba ovulasyon testi sabah kalkincami yapayim yoksa gün icersindemi daha net çıkar bide su icmedenmi yapıyoruz nasil oluyor beni Bi bilgilendirin ilk defa yapiyorum
Sabah 11de yap sabah uyanınca ilk idrarla değil ikinci idrarla 9dan 11e kadar sıvı tüketme birde akşam 10 yine sıvı tüketme net çıkartır sıvı tüketirsen belli olmaz

Sabah 11de yap sabah uyanınca ilk idrarla değil ikinci idrarla 9dan 11e kadar sıvı tüketme birde akşam 10 yine sıvı tüketme net çıkartır sıvı tüketirsen belli olmaz
Akşam 1
Akşam ve sabah olmak üzere 2 keremi yapayım net olsun diye

Kizlar merhaba ben yeniyim burada ovulasyon takibi yapıyorum sabah ikinci idararla 10 da yaptım ikinci çizgi biraz koyulasmisti az önce tekrar yaptım fakat ikinci çizgi silinmis sizce yumurtlama olmus mu
16732650017074648977382602345357.webp

Kızlar Pepapp uygulama kullanıyorum bugün ovülasyon yüksek gün diye 2 saat susuz kalıp ovülasyon test yaptım sizce yüksek mi anlayamadım öyleyse nasıl değerlendirmeliyim
2 saat uykusuz kalmanız neden onu anlamadım, uygulamalardaki pikler genelde tutmuyormuş ben de ovülasyon testi yaparak denedim bu ay, uygulamaya göre hep yanlış

Back
X