Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam olmamış bence akşam da dene ne zaman yapmıştınBende pepapp kullanıyorum en yüksek günde yaptım üsttkini en üstteki pik olmuş mu acaba yardımcı olursanız sevinirim Eki Görüntüle 3185563
İkinci çizgi olunca ya çok koyu olacak yada görünecek koyudan az bi tonKoyu tek çizgi çıkınca oldu diye düşündüm geçti ovulasyon dönemim çok sağolun bakalım ben 1 yıla yakındır deniyorum henüz hamilelik oluşmadı bı kızım var ama ikinci olmuyor malesef ilkinde hiç böyle şeylere gerek kalmadan düşündüğüm ay olmuştum
Sabah 11de yap sabah uyanınca ilk idrarla değil ikinci idrarla 9dan 11e kadar sıvı tüketme birde akşam 10 yine sıvı tüketme net çıkartır sıvı tüketirsen belli olmazKızlar merhaba ovulasyon testi sabah kalkincami yapayim yoksa gün icersindemi daha net çıkar bide su icmedenmi yapıyoruz nasil oluyor beni Bi bilgilendirin ilk defa yapiyorum
2 saat boyunca sıvı almaman lazjm gün içerisinde yapacaksanKızlar merhaba ovulasyon testi sabah kalkincami yapayim yoksa gün icersindemi daha net çıkar bide su icmedenmi yapıyoruz nasil oluyor beni Bi bilgilendirin ilk defa yapiyorum
Testten önce 2 saat sıvı alımı yokSabah 11de yap sabah uyanınca ilk idrarla değil ikinci idrarla 9dan 11e kadar sıvı tüketme birde akşam 10 yine sıvı tüketme net çıkartır sıvı tüketirsen belli olmaz
Akşam 1Sabah 11de yap sabah uyanınca ilk idrarla değil ikinci idrarla 9dan 11e kadar sıvı tüketme birde akşam 10 yine sıvı tüketme net çıkartır sıvı tüketirsen belli olmaz
Akşam ve sabah olmak üzere 2 keremi yapayım net olsun diyeSabah 11de yap sabah uyanınca ilk idrarla değil ikinci idrarla 9dan 11e kadar sıvı tüketme birde akşam 10 yine sıvı tüketme net çıkartır sıvı tüketirsen belli olmaz
Aynen ben günde iki kere yapıyorum takvim tutuyor musun ovülasyon günlerinde yapAkşam 1
Akşam ve sabah olmak üzere 2 keremi yapayım net olsun diye
Evet takvimim uygulamasını kullanıyorum ama ben bu ay reglm bittiği günden beri test yapıyorum erken veya geç olur diye uygulamaya guvenemedimAynen ben günde iki kere yapıyorum takvim tutuyor musun ovülasyon günlerinde yap
Akıntı olduğunu anlıyorsun zaten ovülasyon akıntısı olduğu an başlaEvet takvimim uygulamasını kullanıyorum ama ben bu ay reglm bittiği günden beri test yapıyorum erken veya geç olur diye uygulamaya guvenemedim
İlişki oldu mu ikinciyi hemen mi yaptın yoksa bi kaç saat sonra mıKizlar merhaba ben yeniyim burada ovulasyon takibi yapıyorum sabah ikinci idararla 10 da yaptım ikinci çizgi biraz koyulasmisti az önce tekrar yaptım fakat ikinci çizgi silinmis sizce yumurtlama olmus muEki Görüntüle 3188948
2 saat uykusuz kalmanız neden onu anlamadım, uygulamalardaki pikler genelde tutmuyormuş ben de ovülasyon testi yaparak denedim bu ay, uygulamaya göre hep yanlışKızlar Pepapp uygulama kullanıyorum bugün ovülasyon yüksek gün diye 2 saat susuz kalıp ovülasyon test yaptım sizce yüksek mi anlayamadım öyleyse nasıl değerlendirmeliyim