ovulasyon tarihine gore cinsiyet

__ecrin__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
287
12
118
İstanbul
Ovulasyon tarihini takip ederek cinsiyet belirleyenler paylasabilirler mi? Ben de denemeyi dusunuyorum ve dogrulugunu merak ediyorum...

Canım benim adetim çok uzun sürüyordu bazen 40 günde oluyordum bebek düşünmeye başladığımda ovulasyon testi denedim kırmızı çizgi oldugu gün ve ertesi gün ilişki oldu ilk denemede hamile kaldım 34 haftalık olduk bebeğimin cinsiyeti erkek yumurtlama zamanı genelde erkek oluyormuş benim için farketmiyordu ben düzensiz oldugu için denedim erkek bebek istiyorsan denemelisin

Cok tesekkurler. Benim de bir kizim var. Ikinci erkek olsun istiyorum. Allah ne nasip ederse o olur. Ama ovulasyondan cok kisi cinsiyeti tutturuyor gibi. Ben de o yuzden bir kit alip denemeyi dusunuyorum.

Kizlar baska sayfalarda actigim konulara sorulara cevap yazan olmadi umarim dikkate alinir ben bu konuda bişey merak ediyorum bu testle hamile kalanların çoğu erkek bebek sahibi bu testle kiz çocuğu ihtimali cok mu düşük tabi rabbim ne dilediyse o olur ama merak ettim bende denemeyi dusunuyorum da....

Back
X