Ovulasyon test çift çizgi ?

ParlayanGece

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2023
6.013
7.083
128
Arkadaşlar merhaba. Dün adetim bitti. Bugün ovulasyon testi çift çizgi çıktı. Olabilir mi?

Ovulasyon testi hep çift çizgi çıkmıyor mu zaten, iki çizgi de eşit mi birbirine öyle mi demek istediniz?

Her zaman çift çıkmıyor. Yumurtlama döneminde değilsen tek çizgi çıkıyor. Ama benim bu ay içinde 2 kez çift çizgi çıktı.

Her zaman çift çıkmıyor. Yumurtlama döneminde değilsen tek çizgi çıkıyor. Ama benim bu ay içinde 2 kez çift çizgi çıktı.
Anladım burada gördüklerimde silik de olsa hep çift çizgiydi, yanlış biliyormuşum demek ki

Buraya genelde arkadaşlar yumurtlama döneminde attığı silikte olsa çizgileri atıyorlar. Hiç cıkmazsa ya bitmiş oluyor ya da yumurtlama döneminde olmadığını gösteriyor kuzum

Arkadaşlar merhaba. Dün adetim bitti. Bugün ovulasyon testi çift çizgi çıktı. Olabilir mi?
Ovulasyon testinde hep silik 2 çizgi çıkıyor yumurtlama zamanında aynı koyulukta oluyor ikiside örnek olarak bırakıyorum sana benim testlerimi

Eklentiler

• IMG_20230525_134224.webp
    IMG_20230525_134224.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 218
Anladım burada gördüklerimde silik de olsa hep çift çizgiydi, yanlış biliyormuşum demek ki
benimde her zmn cift cizgi cikar bende sizin gibi biliyom aslinda sadece yumurtlama gununde t cizgisi daha koyu renkde cikiyo sonra siliklesip yine cift cizgi olmus oluyo

Merhaba. Çizginin silik olması yumurtanın çatlamadığı anlamına geliyor. Benim cizgim net ama koyu değil. Galiba yanlış biliyorumuşum bende kusura bakmayın. İlk kez başladım ovulasyon a.

Ovulasyon testinde hep silik 2 çizgi çıkıyor yumurtlama zamanında aynı koyulukta oluyor ikiside örnek olarak bırakıyorum sana benim testlerimi
saat kac gibi testi yapiyorsunuz ve sıvı aliminiz nasil. bende silik cikiyor bazi zamanlar. yanlis mi yapiyorum acaba die

2 saat sıvı almamamız gerekiyor. Ben 12 gibi yaptim. Adetim dün bitti. İnternette şöyle okudum (ovulasyon testi çift çizgi çıktığında bu durum ortalama 24-36 saat içinde yumurtlama işleminin gerçekleşeceğinin habercisidir. Pozitif çıktığı andan itibaren 24 saat sonracinsel ilişkiye girmeniz hamilelik şansını artırır. Yumurta, yumurta kanalında sadece 24 saat yaşar. Bu saatlerin doğru kullanılması önemlidir) yani çizgi yumurtlama - pik yaptığı kısımda ise çatlama meydana geldiğini düşünüyordum. Çizgi çıkmadığı zamanda yumurtlama olmadığını. Ama tabi yeni başladığım için şuan bilemiyorum .

Back
X