- 8 Ağustos 2023
- 6.016
- 7.100
- 128
- Konu Sahibi ParlayanGece
Arkadaşlar merhaba. Dün adetim bitti. Bugün ovulasyon testi çift çizgi çıktı. Olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım burada gördüklerimde silik de olsa hep çift çizgiydi, yanlış biliyormuşum demek kiHer zaman çift çıkmıyor. Yumurtlama döneminde değilsen tek çizgi çıkıyor. Ama benim bu ay içinde 2 kez çift çizgi çıktı.
Ovulasyon testinde hep silik 2 çizgi çıkıyor yumurtlama zamanında aynı koyulukta oluyor ikiside örnek olarak bırakıyorum sana benim testlerimiArkadaşlar merhaba. Dün adetim bitti. Bugün ovulasyon testi çift çizgi çıktı. Olabilir mi?
benimde her zmn cift cizgi cikar bende sizin gibi biliyom aslinda sadece yumurtlama gununde t cizgisi daha koyu renkde cikiyo sonra siliklesip yine cift cizgi olmus oluyoAnladım burada gördüklerimde silik de olsa hep çift çizgiydi, yanlış biliyormuşum demek ki
saat kac gibi testi yapiyorsunuz ve sıvı aliminiz nasil. bende silik cikiyor bazi zamanlar. yanlis mi yapiyorum acaba dieOvulasyon testinde hep silik 2 çizgi çıkıyor yumurtlama zamanında aynı koyulukta oluyor ikiside örnek olarak bırakıyorum sana benim testlerimi
2 saat sıvı alma canım ben hepsini saat 3de yaptım benimde silik çıktı ama tam yumurtlama zamanında koyu oluyor o yüzden testi yapamaya devam et sensaat kac gibi testi yapiyorsunuz ve sıvı aliminiz nasil. bende silik cikiyor bazi zamanlar. yanlis mi yapiyorum acaba die