Evet 10 mayıs pik olmuş öncesi ve sonrasını değerlendirmişsiniz önemli olan bu zaten bundan sonrası size kalmış artık hayırlısı olsun inşallahhanımlar merhaba,
Ovülasyon testine başladım bir bakar mısınız 10 mayıs pik gibi gözüküyor 8-9-10 mayıs değerlendirdik
daha hangi günleri değerlendirmem gerek
dünü değerlendiremedik ama bugün olabilir. üst üste denemekte zor oluyor iki taraf içinde ama bakalım :) bu ayda iyi haberi almazsam daha test ya da yumurta takibi yapmayacağım çok strese sokuyorEvet 10 mayıs pik olmuş öncesi ve sonrasını değerlendirmişsiniz önemli olan bu zaten bundan sonrası size kalmış artık hayırlısı olsun inşallah
Dün silik olanı akşam 8 gibi yaptımDün silik olanı saat kaçta yaptınız? Yumurta çatladıktan sonra 24-36 saat canlı kalıyor sadece
normalde 5 aydır test kullanmadım , ilk defa bu ay ovülasyon yaptım çok üst üste oldu ama bakalım :)O zaman bugünü değerlendirin yine şans bitmiş değil, valla doğru diyorsunuz çok zor oluyor üst üste birde bu düşünceyle yapınca daha zorlaşıyor :) stres oluyorsanız eğer test kullanmadan doktorlar gün aşırı öneriyor düzenli onda da şanş yüksek oluyormuş
Tavsiyem pik olana kadar 2-3 günde bir pik olunca üst üste 2 ya da 3 günnormalde 5 aydır test kullanmadım , ilk defa bu ay ovülasyon yaptım çok üst üste oldu ama bakalım :)
bizde o şekilde gittik hayırlııs bakalım artıkTavsiyem pik olana kadar 2-3 günde bir pik olunca üst üste 2 ya da 3 gün