Ovülasyon test hakkında

miatoris

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
3
hanımlar merhaba,
Ovülasyon testine başladım bir bakar mısınız 10 mayıs pik gibi gözüküyor 8-9-10 mayıs değerlendirdik
daha hangi günleri değerlendirmem gerek

Eklentiler

• Başlıksız.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 65
hanımlar merhaba,
Ovülasyon testine başladım bir bakar mısınız 10 mayıs pik gibi gözüküyor 8-9-10 mayıs değerlendirdik
daha hangi günleri değerlendirmem gerek
Evet 10 mayıs pik olmuş öncesi ve sonrasını değerlendirmişsiniz önemli olan bu zaten bundan sonrası size kalmış artık hayırlısı olsun inşallah

Evet 10 mayıs pik olmuş öncesi ve sonrasını değerlendirmişsiniz önemli olan bu zaten bundan sonrası size kalmış artık hayırlısı olsun inşallah
dünü değerlendiremedik ama bugün olabilir. üst üste denemekte zor oluyor iki taraf içinde ama bakalım :) bu ayda iyi haberi almazsam daha test ya da yumurta takibi yapmayacağım çok strese sokuyor

O zaman bugünü değerlendirin yine şans bitmiş değil, valla doğru diyorsunuz çok zor oluyor üst üste birde bu düşünceyle yapınca daha zorlaşıyor :) stres oluyorsanız eğer test kullanmadan doktorlar gün aşırı öneriyor düzenli onda da şanş yüksek oluyormuş

Dün silik olanı saat kaçta yaptınız? Yumurta çatladıktan sonra 24-36 saat canlı kalıyor sadece

normalde 5 aydır test kullanmadım , ilk defa bu ay ovülasyon yaptım çok üst üste oldu ama bakalım :)

Kızlar sizce benim pik mi 15 mayıs

Eklentiler

• _attachments_image-webp.3734134_.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 39
Benimkine de bakabilir misiniz kızlar pik mi sizce

Eklentiler

• IMG_1253.webp
    166,9 KB · Görüntüleme: 35
`