• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon test hakkında

miatoris

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
3
hanımlar merhaba,
Ovülasyon testine başladım bir bakar mısınız 10 mayıs pik gibi gözüküyor 8-9-10 mayıs değerlendirdik
daha hangi günleri değerlendirmem gerek

Eklentiler

• Başlıksız.webp
    Başlıksız.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 65
hanımlar merhaba,
Ovülasyon testine başladım bir bakar mısınız 10 mayıs pik gibi gözüküyor 8-9-10 mayıs değerlendirdik
daha hangi günleri değerlendirmem gerek
Evet 10 mayıs pik olmuş öncesi ve sonrasını değerlendirmişsiniz önemli olan bu zaten bundan sonrası size kalmış artık hayırlısı olsun inşallah 🌸

Evet 10 mayıs pik olmuş öncesi ve sonrasını değerlendirmişsiniz önemli olan bu zaten bundan sonrası size kalmış artık hayırlısı olsun inşallah 🌸
dünü değerlendiremedik ama bugün olabilir. üst üste denemekte zor oluyor iki taraf içinde ama bakalım :) bu ayda iyi haberi almazsam daha test ya da yumurta takibi yapmayacağım çok strese sokuyor

O zaman bugünü değerlendirin yine şans bitmiş değil, valla doğru diyorsunuz çok zor oluyor üst üste birde bu düşünceyle yapınca daha zorlaşıyor :) stres oluyorsanız eğer test kullanmadan doktorlar gün aşırı öneriyor düzenli onda da şanş yüksek oluyormuş

Dün silik olanı saat kaçta yaptınız? Yumurta çatladıktan sonra 24-36 saat canlı kalıyor sadece

O zaman bugünü değerlendirin yine şans bitmiş değil, valla doğru diyorsunuz çok zor oluyor üst üste birde bu düşünceyle yapınca daha zorlaşıyor :) stres oluyorsanız eğer test kullanmadan doktorlar gün aşırı öneriyor düzenli onda da şanş yüksek oluyormuş
normalde 5 aydır test kullanmadım , ilk defa bu ay ovülasyon yaptım çok üst üste oldu ama bakalım :)

Kızlar sizce benim pik mi 15 mayıs

Eklentiler

• _attachments_image-webp.3734134_.webp
    _attachments_image-webp.3734134_.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 39
Benimkine de bakabilir misiniz kızlar pik mi sizce

Eklentiler

• IMG_1253.webp
    IMG_1253.webp
    166,9 KB · Görüntüleme: 35
Back
X