Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bir gebenin günlüğü ile laboquick kullandım. Artımed de iyi ama onlar genelde 5’li satılıyor. Laboquick lh düşük olmadığı dönemlerde neredeyse çizgi çıkarmıyor. Bir gebenin günlüğü başta beğenmemiştim ama pik dönemini vs gayet iyi gösteriyordu
İnovitayı ben bu ay doktorla yumurta takibi yaparak kullandım ama olgunlaştığı zaman testlerim kıpkırmızı çıkmadı. Olgunlaştı çatladı hatta ama testlerde göremedim memnun kalan da çok ama ben bir daha almıcam
İnovitayı ben bu ay doktorla yumurta takibi yaparak kullandım ama olgunlaştığı zaman testlerim kıpkırmızı çıkmadı. Olgunlaştı çatladı hatta ama testlerde göremedim memnun kalan da çok ama ben bir daha almıcam
Ben bir gebenin günlüğü ile laboquick kullandım. Artımed de iyi ama onlar genelde 5’li satılıyor. Laboquick lh düşük olmadığı dönemlerde neredeyse çizgi çıkarmıyor. Bir gebenin günlüğü başta beğenmemiştim ama pik dönemini vs gayet iyi gösteriyordu
Ben bir gebenin günlügünğ denedim amaaa pek de memnun kalamadım aslında yumurtlama zamanında koyulaştı ama pek de belli olmuyor du cok degosık baska sonuclar da cıkarsbiliyordıu ertesi gün