Canım değerlendir bugünü ve yarın tekrar yap test silik olana kadar değerlendir günleriniKızlar acil yorumlayabilirmisiniz uzun zamandır ilk defa bu kadar koyu gördüm çizgiyi. Reglime 7 gün var
Çok sağolunnnEvet şimdi gün aşırı ilişki gerekiyor
Değerlendiricem fakat silikleşmezse çünkü hiç böyle bişey yaşamadım. Ve ilk defa pik olduCanım değerlendir bugünü ve yarın tekrar yap test silik olana kadar değerlendir günlerini
Silikleşir canım merak etmeDeğerlendiricem fakat silikleşmezse çünkü hiç böyle bişey yaşamadım. Ve ilk defa pik oldu
T çizgisi daha mı koyu canımKızlar acil yorumlayabilirmisiniz uzun zamandır ilk defa bu kadar koyu gördüm çizgiyi. Reglime 7 gün var
C çizgisi daha koyu ama çok fark yok arada buda son üç günün testi hala koyuT çizgisi daha mı koyu canım
Son üç günün böyle silikleşmemiş gibi sankiSilikleşir canım merak etme
Devam o zaman silikleşene kadarSon üç günün böyle silikleşmemiş gibi sanki
Siliklesmis sanki demiDevam o zaman silikleşene kadar
Evet canım çatlamış bugunu de değerlendirSiliklesmis sanki demiçatlamış mı oluyor şimdi
Tamamdır çok teşekkür ederim ya İnan ilk defa oluyor 2.5 yıldır. Geçen ay hsg çekilmiştim bide takviye başladım etkisi oldu galibaEvet canım çatlamış bugunu de değerlendir
Sevindim canım inşallah güzel haberlerini alırızTamamdır çok teşekkür ederim ya İnan ilk defa oluyor 2.5 yıldır. Geçen ay hsg çekilmiştim bide takviye başladım etkisi oldu galiba
İnşallahSevindim canım inşallah güzel haberlerini alırızbat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?