Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi adetin 6.günü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Faydn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
94
83
88
29
96E1F178-72AA-4DB7-9EAF-83F1B534E138.webp
kızlar merhaba bugün adetin 6.günü adetim dün sonlandı. Ovulasyon testi ilk defa deniyorum hiç deneyimim yok bugün ögleden sonra yapıp denedim silik çıktı bu ne demek oluyor. Çoğu yerlere bakıp araştırdım ama yine de size sormak istedim😊 lütfen yardımcı olurmusunuz?

Eki Görüntüle 2906182 kızlar merhaba bugün adetin 6.günü adetim dün sonlandı. Ovulasyon testi ilk defa deniyorum hiç deneyimim yok bugün ögleden sonra yapıp denedim silik çıktı bu ne demek oluyor. Çoğu yerlere bakıp araştırdım ama yine de size sormak istedim😊 lütfen yardımcı olurmusunuz?
Daha pik değil demek yani yumurtlama olmadı daha her gün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yap aynı şekilde silik olan çizgi yanindakiyle aynı koyulukta veya daha fazla koyulukta olunca yumurtlama olmuş oluyor

Daha pik değil demek yani yumurtlama olmadı daha her gün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yap aynı şekilde silik olan çizgi yanindakiyle aynı koyulukta veya daha fazla koyulukta olunca yumurtlama olmuş oluyor
Her gün deneyeceğim burdan bilgi versem yardımcı olurmusunuz ilk defa deniyorum brz korkyrm olmaz diye

Her gün deneyeceğim burdan bilgi versem yardımcı olurmusunuz ilk defa deniyorum brz korkyrm olmaz diye
Olur hatta bana mesajda gönderirsen daha iyi olur burdan belki görmeye bilirim

Öğleden sonra yapmaya dikkat et. Testi yapmadan önce en az iki saat sıvı alma. Ovülasyon zamanı T piki C ile aynı koyulukta ya da daha fazla koyulukta olur. Koyu olunca değerlendir. Ve testi yapmaya devam et yine böyle silik cıkarsa çatlamış demektir. O günü ve sonraki günü mutlaka değerlendirin.

Öğleden sonra yapmaya dikkat et. Testi yapmadan önce en az iki saat sıvı alma. Ovülasyon zamanı T piki C ile aynı koyulukta ya da daha fazla koyulukta olur. Koyu olunca değerlendir. Ve testi yapmaya devam et yine böyle silik cıkarsa çatlamış demektir. O günü ve sonraki günü mutlaka değerlendirin.
Tamm cnm cok tessekkür ederim inşallah olur😊🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Eki Görüntüle 2907210 Gözükmüyor tam cnm ama bugün de böyle cizgisi bu arada miratech markasını kullnyrm
Yapmaya devam et bakalım sıvı alımına mutlaka devam et ben bu ve kaset testleri hiç sevmiyorum ya net vermiyor diğer çubuk gibi olanlar daha net çıkıyor adet bitiminin kaçıncı günü

Yapmaya devam et bakalım sıvı alımına mutlaka devam et ben bu ve kaset testleri hiç sevmiyorum ya net vermiyor diğer çubuk gibi olanlar daha net çıkıyor adet bitiminin kaçıncı günü
Evet bnde fark ettim net cizgisi belirmiyor bunların ne yapayım degiştrsemmi aceba bunu. Adetimin 8.günü

Evet bnde fark ettim net cizgisi belirmiyor bunların ne yapayım degiştrsemmi aceba bunu. Adetimin 8.günü
Adetimde bunun içindeyse o zaman silik çıkması normal genellikle 14.gun pik yaklaşır

Back
X