Adetimde bunun içindeyse o zaman silik çıkması normal genellikle 14.gun pik yaklaşır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetimde bunun içindeyse o zaman silik çıkması normal genellikle 14.gun pik yaklaşır
Aynen asko koyulaşma var yarında aynı saatte yapEki Görüntüle 2908224 Bugün yaptım öğleden sonra saat 3 de bu sanki biraz daha koyu
Hadi bakalım hayırlısı olsun canımmmm ya sence bugün ilişki gerekiyormuAynen asko koyulaşma var yarında aynı saatte yap
Bence ilişkiye gir icerde sperm bulunsun pik olmasa bile gün aşırı değerlendirHadi bakalım hayırlısı olsun canımmmm ya sence bugün ilişki gerekiyormu![]()
Tamm canım degerlendirecegimBence ilişkiye gir icerde sperm bulunsun pik olmasa bile gün aşırı değerlendir
Canım seninle burdan yazıştıktan snra gece saat 1 gibi yaptım sonuc buyduBence ilişkiye gir icerde sperm bulunsun pik olmasa bile gün aşırı değerlendir
Bugün yaptım ögleden sonra böyle cıktı bu ne demek catlamış mı oluyorBence ilişkiye gir icerde sperm bulunsun pik olmasa bile gün aşırı değerlendir
Çatlamış bence bu kadar silik çıkması buna işaretBugün yaptım ögleden sonra böyle cıktı bu ne demek catlamış mı oluyor
Allahtan senin dedigini uyguladım o zman cnkü gece hic bsy yapasım yoktu devamlı yapcm bu testleri adetim gelene kadar rabbim hakkımızda hayırlısını versinÇatlamış bence bu kadar silik çıkması buna işaret
Adetin gelene kadar yapma bence bırak artık iki günde bir ilişkiye devam edersin yarın sabahı değerlendirme şansın varsa yarın sabahi değerlendir sabahları sperm kalitesi daha fazlaymışAllahtan senin dedigini uyguladım o zman cnkü gece hic bsy yapasım yoktu devamlı yapcm bu testleri adetim gelene kadar rabbim hakkımızda hayırlısını versin![]()
Adetin gelene kadar yapma bence bırak artık iki günde bir ilişkiye devam edersin yarın sabahı değerlendirme şansın varsa yarın sabahi değerlendir sabahları sperm kalitesi daha fazlaymış
Tamm cnm degerlendiririm tesekkür ederimAdetin gelene kadar yapma bence bırak artık iki günde bir ilişkiye devam edersin yarın sabahı değerlendirme şansın varsa yarın sabahi değerlendir sabahları sperm kalitesi daha fazlaymış
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızTamm cnm degerlendiririm tesekkür ederim![]()
Evet dün akşamı degerlendrdm cnm rabbim hakkımızda hayırlısını versn insallah iyi haberler alırızİnşallah güzel sonuçlar alırsınızbirde dün aksami değerlendirmiştin dimi
İyi o zaman yarın sabahı değerlendir çünkü sperm toplansın değerlendirmeseydin bu akşam ilişki olsun diyecektim içerde sperm varmış sonuçta yarın sabaha kadarda yumurta durur ,Evet dün akşamı degerlendrdm cnm rabbim hakkımızda hayırlısını versn insallah iyi haberler alırız![]()
Hadi baklm bekleyip görecegiz sen birtanesin ya her soruma cevb verdigin icin cok cok sagolİyi o zaman yarın sabahı değerlendir çünkü sperm toplansın değerlendirmeseydin bu akşam ilişki olsun diyecektim içerde sperm varmış sonuçta yarın sabaha kadarda yumurta durur ,![]()
Rica ederim canim inşallah güzel sonuçlanırHadi baklm bekleyip görecegiz sen birtanesin ya her soruma cevb verdigin icin cok cok sagol
Aynen cnm yapacagım umarım iyi haberlerle dönerimRica ederim canim inşallah güzel sonuçlanırher zaman da sorabilirsin 14 gün sonra erken gebelik testi yapabilirsin dayanamazsan
![]()