• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi aldim ama....

fanaa21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
333
Diyarbakır
merhabalar, bu ayin 23unde adet oldum ve suan bitti. ovulasyon testi ald ama nezaman kullansam etkili olur deneyenler yardimci olabilirmi?

buarada bes gun onceden adet oluyorum genelde)

Genelde 12. Gunden itibaren baslaman lazim teste bunu akintina gore devam ettirebilirsin. Ovulasyon testi hep bi cizgi silik cikar bu negatif oluyor. Iki cizgide ayni koyulukta veya test cizgisi cok daha koyuysa 12-48 saat icinde ovulasyon gerceklesir ona gore gunlerini degerlendirirsin. Ben cok kullanmistim ama hic basarili olamadim 2 sene her ay bos para verdim. Insallah bu ay tutar

Genelde 12. Gunden itibaren baslaman lazim teste bunu akintina gore devam ettirebilirsin. Ovulasyon testi hep bi cizgi silik cikar bu negatif oluyor. Iki cizgide ayni koyulukta veya test cizgisi cok daha koyuysa 12-48 saat icinde ovulasyon gerceklesir ona gore gunlerini degerlendirirsin. Ben cok kullanmistim ama hic basarili olamadim 2 sene her ay bos para verdim. Insallah bu ay tutar
çok teşekkür ederim inşallah sizinde tutar benimde :)

Kac gunde bir adet goruyorsun?
28 gunde 1se 12. Gun basla. Ayarla kendine gore. 27yse 11, 29sa 13...
Her gun ayni saatte yap.
Sivi alimini kisitlayip yap.

Afedersiniz bilmediğim için soruyorum bu ovulasyon testi Ne işe yarıyor?

çok teşekkür ederim inşallah sizinde tutar benimde :)

Benim ilk cocugumda oyle 2 sene denedim sonra kendilignden tuttu cok sukur kizim oldu simdi 2.ye hamileyim insallah rabbim bekletmeden sanada hayirli saglikli bi evlat nasip eder canim

nasıl gebe kaldın peki merak ettim

Benim ilk cocugumda oyle 2 sene denedim sonra kendilignden tuttu cok sukur kizim oldu simdi 2.ye hamileyim insallah rabbim bekletmeden sanada hayirli saglikli bi evlat nasip eder canim
ooo masallah allah anali babalı büyütsün öyle bi anlattinizki bende hiç olmadı sanmıştım :)

Back
X