Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim inşallah sizinde tutar benimde :)Genelde 12. Gunden itibaren baslaman lazim teste bunu akintina gore devam ettirebilirsin. Ovulasyon testi hep bi cizgi silik cikar bu negatif oluyor. Iki cizgide ayni koyulukta veya test cizgisi cok daha koyuysa 12-48 saat icinde ovulasyon gerceklesir ona gore gunlerini degerlendirirsin. Ben cok kullanmistim ama hic basarili olamadim 2 sene her ay bos para verdim. Insallah bu ay tutar
Afedersiniz bilmediğim için soruyorum bu ovulasyon testi Ne işe yarıyor?
Anladım teşekkür ederim.Yumurtlama gununu yakalayip hamile kalma sansini artiriyor.
çok teşekkür ederim :))Kac gunde bir adet goruyorsun?
28 gunde 1se 12. Gun basla. Ayarla kendine gore. 27yse 11, 29sa 13...
Her gun ayni saatte yap.
Sivi alimini kisitlayip yap.
çok teşekkür ederim inşallah sizinde tutar benimde :)
nasıl gebe kaldın peki merak ettimGenelde 12. Gunden itibaren baslaman lazim teste bunu akintina gore devam ettirebilirsin. Ovulasyon testi hep bi cizgi silik cikar bu negatif oluyor. Iki cizgide ayni koyulukta veya test cizgisi cok daha koyuysa 12-48 saat icinde ovulasyon gerceklesir ona gore gunlerini degerlendirirsin. Ben cok kullanmistim ama hic basarili olamadim 2 sene her ay bos para verdim. Insallah bu ay tutar
Seks yaparaknasıl gebe kaldın peki merak ettim
ooo masallah allah anali babalı büyütsün öyle bi anlattinizki bende hiç olmadı sanmıştım :)Benim ilk cocugumda oyle 2 sene denedim sonra kendilignden tuttu cok sukur kizim oldu simdi 2.ye hamileyim insallah rabbim bekletmeden sanada hayirli saglikli bi evlat nasip eder canim
hadi canımmSeks yaparak
nasıl gebe kaldın peki merak ettim