Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik gibi duruyor canım naptın sonuç ne oldu
Adet oldum canımGebelik gibi duruyor canım naptın sonuç ne oldu
16 nci gün yok mu ? Pik 2/3 gün devam edebiliyor 15 gün pik gibi görünyor aslinda t cizgi silikleşene kadar yapiyorsunuz testi her gün silikleşince catliyor pik günleri ve çatlama günü değerlendiriyor çatladiği günden hesaplayarak 14 gün sonra idrar testi ile öğrenebilirsiniz acele edersenizde 11/12 gün sonrada kan testi ile öğrenebilirsiniz erken geblik testi ile belki 12nci günde idrar testindede silik çizgi çıkarYardımcı olur musunuz kızlar 1 senedir hamile kalamıyorum bu ay Ovulasyon testi kullanmaya karar verdim hiç bi sıkıntımız yok tıbbi olarak eşim de ve bende hatta bu ay hormon testi verdim ve çok güzel çıktı internetten gördüğüm kadarıyla pik bu sabah oldu ve ben dün akşam sabah ve bu akşam ilişkiye girdim sizce nası ilerlemem gerekiyor bazıları koyulaştıktan sonra yumurta çatlıyor diyo nası haraket etmeliyim yardımcı olur musunuz
16 gün vardı ama yapıştırmamışım silikleşmeye başladı o yüzden daha not almama gerek olmadığını düşündüm ama 2 gündür Ovulasyon testlerim tekrardan koyulaşmaya başladı gebelikten olabilir diye söyleyen çok kişi var bende gebelik testi yaptım ama çok silik gibi anlayamadım ne yapmam gerekiyor bilmiyorjm16 nci gün yok mu ? Pik 2/3 gün devam edebiliyor 15 gün pik gibi görünyor aslinda t cizgi silikleşene kadar yapiyorsunuz testi her gün silikleşince catliyor pik günleri ve çatlama günü değerlendiriyor çatladiği günden hesaplayarak 14 gün sonra idrar testi ile öğrenebilirsiniz acele edersenizde 11/12 gün sonrada kan testi ile öğrenebilirsiniz erken geblik testi ile belki 12nci günde idrar testindede silik çizgi çıkar
1kasimda catlama olmus yani,hcg hormonu daha yukselmez bence testinde negatif gorunyor ogrenmek icin en erken zaman 11kasim sabah ilk idrar ile yap bence , ovulasyon testi gebelik olmasada koyulaşyor gebelik oluşup hcg hormon salgilaninca ovu testi pik yapabilir , pikten acik olani gebelik diye değerlendirilmez16 gün vardı ama yapıştırmamışım silikleşmeye başladı o yüzden daha not almama gerek olmadığını düşündüm ama 2 gündür Ovulasyon testlerim tekrardan koyulaşmaya başladı gebelikten olabilir diye söyleyen çok kişi var bende gebelik testi yaptım ama çok silik gibi anlayamadım ne yapmam gerekiyor bilmiyorjm![]()
Bide Evitest diye test var o en hassas testlerdende daha iyi sonuc gostermisti16 gün vardı ama yapıştırmamışım silikleşmeye başladı o yüzden daha not almama gerek olmadığını düşündüm ama 2 gündür Ovulasyon testlerim tekrardan koyulaşmaya başladı gebelikten olabilir diye söyleyen çok kişi var bende gebelik testi yaptım ama çok silik gibi anlayamadım ne yapmam gerekiyor bilmiyorjm![]()
Genelde gün aşırı ilişki olduğunda spermlerin canlılıkları daha yüksek oluyormuş zaten sperm ler bi kaç gün içerde yaşabiliyor o yüzden gün aşırı ilişki ideal bende yumurtlama testi denedim ama doktorum adet bittikten sonra düzenli ilişki olduğu sürece gün aşırı yada 2 günde bir denk gelir zaten dedi Ovulasyon testi sadece yumurtlaman var mı yok mu onu anlarsın dedi sadece bide gebe kalmak cidden nasip işi ben 1 seneyi geçti hiç bi tıbbı sıkıntımız yok ama hala olmadı biraz sabır işi stres çok büyük etken olmamasında benim şimdi 3 gün var adetime her gün test yapıp duruyorum sabırsızlık çok kötü hep arkadaşlarım beklemediğin anda oluyor diyorlar ama nası beklemeyelim ki çok zor iş çokKızlar ben de bu ay ilk defa ovülasyon testi deneyeceğim. İki çizgide de koyulaşma görünce silikleşene kadar her gün mü birliktelik olmalı? Bana doktorum adetin 11-13 ve 15.günü birliktelik olsun muhakkak dedi progesteron değerime bakarak. Hee gün birliktelik olması sakıncalı olmazmı
Genelde gün aşırı ilişki olduğunda spermlerin canlılıkları daha yüksek oluyormuş zaten sperm ler bi kaç gün içerde yaşabiliyor o yüzden gün aşırı ilişki ideal bende yumurtlama testi denedim ama doktorum adet bittikten sonra düzenli ilişki olduğu sürece gün aşırı yada 2 günde bir denk gelir zaten dedi Ovulasyon testi sadece yumurtlaman var mı yok mu onu anlarsın dedi sadece bide gebe kalmak cidden nasip işi ben 1 seneyi geçti hiç bi tıbbı sıkıntımız yok ama hala olmadı biraz sabır işi stres çok büyük etken olmamasında benim şimdi 3 gün var adetime her gün test yapıp duruyorum sabırsızlık çok kötü hep arkadaşlarım beklemediğin anda oluyor diyorlar ama nası beklemeyelim ki çok zor iş çok
Evet öyle gerçekten ama doğal olarak istiyoruz yani bunu durdurmak çok zor rabbim her şeyin hayırlısı versin hakkımızda sağlıklı sıhhatli inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallahÇok iyi anlıyorum sizii. Bir önceki gebeliğimde 7 ay uğraşlar sonucu hamile kalmıştım çooook stresli bi 7 aydıı. Sabırsızdım hepp. Sonra bebekte sıkıntılar çıktı. Şimdi sabırsızlanacağım diye korkuyorum. Akışına bırakmak istiyorum. Çok isteyince sınanıyo sanki insan
Evet öyle gerçekten ama doğal olarak istiyoruz yani bunu durdurmak çok zor rabbim her şeyin hayırlısı versin hakkımızda sağlıklı sıhhatli inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah