Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnnovita 10 yazanda pik canımMerhabalar, sat 28 Mayıs, 06.06 dan beri yaptığım ovulasyon testi pik olmuş mu
Bence pik değil T çizgisinin C den ya daha koyu olması lazım yada eşit olması lazım T çizgisi C den silikMerhabalar, sat 28 Mayıs, 06.06 dan beri yaptığım ovulasyon testi pik olmuş mu
Hala yapmaya devam ediyorum ama hep silik çıkıyor o pik e yakın olduğu gibi hiç olmadı acaba bu kadar mı koyulasiyor testBence pik değil T çizgisinin C den ya daha koyu olması lazım yada eşit olması lazım T çizgisi C den silik
Testi bilemem ben kaset test kullanıyorum ve hemen yaptığımda pikide çatlamayıda görüyorum T çizgisi silik olmuycak yumurtladığınız gün kasıkta ağrı akıntıda çoğalma olur onlarada dikkat edin benceHala yapmaya devam ediyorum ama hep silik çıkıyor o pik e yakın olduğu gibi hiç olmadı acaba bu kadar mı koyulasiyor test
Pik gördükten kaç gün sonra kahverengi akıntı oldu. Acaba11.06 sabahı kahvrengi akıntı gördüm.
Ertesi sabah gördüm hemen ardından değerlendirdim bakalim kısmet. Ama neden tam koyu olmadı test onu anlamadımPik gördükten kaç gün sonra kahverengi akıntı oldu. Acaba
Benim bugün adetimin 19. Günü sadece 14. Günü koyuluk oldu şuan hep silik çıkıyorBenim de 18 ml yumurtam varmış ama test hala eşit çıkmadı ama köyü çıktı anlamadım inmovita yapıyorum
Benimde hiç eşit çizgi cikmadiBenim de 18 ml yumurtam varmış ama test hala eşit çıkmadı ama köyü çıktı anlamadım inmovita yapıyorum
Tam gelişmemiş olmaz mı .bende dün gördüm pik bugün çatlaması lazım herkes için hayırlısı olsun inşallah.adetin 25. Günü yumurtladim .Ertesi sabah gördüm hemen ardından değerlendirdim bakalim kısmet. Ama neden tam koyu olmadı test onu anlamadım
O da olabilir, devam ediyorum testlere insallah bende görürümTam gelişmemiş olmaz mı .bende dün gördüm pik bugün çatlaması lazım herkes için hayırlısı olsun inşallah.adetin 25. Günü yumurtladim .
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızO da olabilir, devam ediyorum testlere insallah bende görürüm
Amin sizde insallahİnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Evet sizinki pik olmuşTam gelişmemiş olmaz mı .bende dün gördüm pik bugün çatlaması lazım herkes için hayırlısı olsun inşallah.adetin 25. Günü yumurtladim .
Ne kadar süredir kullanıyosunz ovulasyonuBenimde hiç eşit çizgi cikmadı
Bugün siliklesti catlmaa olduEvet sizinki pik olmuş
Adetiniz düzensiz olduğu için geç yumurtlama olmuştur stres yapmayın olacağı varsada olmaz inşallah güzel haberler alırsınızBugün siliklesti catlmaa oldu21 Haziran adet olmam lazim düzensiz ama adetim gec yumurtladim adete yakın